Vissza

Összehasonlított termékek

Protein inSPORTline WHEY Premium 700g - fehércsokoládé málnával

A legmagasabb minőségű tejsavófehérje mogyoró-, kókuszreszelékkel vagy málnával, tiszta és kiváló minőségű kiegészítő sportolók és aktív személyek számára, az EU-ban készült. több


Íz:  fehércsokoládé málnával

E-shop: Raktáron: 2-7 nap

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár RAKTÁRON
7 900 Ft
1 128,57 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline WHEY Premium nem csak egy fehérje-kiegészítő, hanem egy módja annak is, hogy javítsd az életminőségedet. Ennek köszönhetően jobb lesz a fittséged, fizikumod és a közérzeted is. Az inSPORTline WHEY Premium a fogyasztók igényeinek figyelembevételével készült.

A termék a legmagasabb minőségű tejsavófehérjét tartalmazza, amelyet az egyik legjobb fehérjeforrásnak tartanak az aktívat életet élők számára. A tejsavófehérje magas biológiai értékkel rendelkezik, és tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, beleértve a BCAA-t és a glutamint is. Ezek az aminosavak létfontosságúak az izmok megfelelő működéséhez, mivel elősegítik az izmok regenerálódását, növekedését és a katabolizmus elleni védelmet.

AzinSPORTline WHEY Premium 22,6-22,9 g fehérjét biztosít adagonként (ízesítéstől függően), ami körülbelül 50%-a a felnőttek számára ajánlott napi bevitelnek. Ez a fehérjemennyiség segít az izomtömeg felépítésében és fenntartásában, ami fontos mind a sportolók, mind a fizikumukat javítani kívánó emberek számára. A fehérje emellett alacsony kalóriatartalmú és alacsony zsírtartalmú, így ideális a csökkentő vagy fenntartó diétát folytatók számára.

A termék egyszerűen elkészíthető és nagyon ízletes. A fehérjét a nap bármely szakában fogyaszthatod, például reggel reggeliként, edzés után regenerálódásként vagy este snackként. Csak keverj össze egy adagolókanálnyi port 250 ml vízzel vagy tejjel, és már kész is. Ez egy kiváló minőségű termék, amely megfelel a legmagasabb biztonsági és hatékonysági előírásoknak. Minősített laboratóriumokban gyártják, és szigorú minőségi teszteknek vetik alá. Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, tartósítószereket vagy GMO-kat. Másrészt mogyoródarabokat, kókuszreszeléket vagy málnát tartalmaz.

Főbb jellemzők:

  • A legmagasabb minőségű tejsavófehérje (WHEY ). Ezáltal ideális azok számára, akik gyorsan szeretnék ellátni a szervezetüket esszenciális aminosavakkal.
  • Elősegíti az izomépítést és a regenerálódást: rendszeres fogyasztása hozzájárul az izomnövekedéshez, és felgyorsítja az intenzív testmozgás utáni regenerálódást is. Minden sportoló és fizikailag aktív személy étrendjének kulcsfontosságú eleme.
  • Gazdag elágazó láncú aminosavakban, amelyek létfontosságúak a szervezet anabolikus és antikatabolikus folyamataihoz. A BCAA-k segítenek a sérült izomrostok újjáépítésében, ami felgyorsítja a regenerálódást, és lehetővé teszi, hogy gyorsabban elérd álmaid fizikumát.
  • Alacsony laktózszint : Alkalmas a laktózérzékenyek és azok számára, akik szeretnék elkerülni a túlzott cukorfogyasztást.
  • Könnyen elkészíthető és ízletes: A fehérje könnyen elkészíthető, csak adj hozzá egy kiskanálnyit 200-250 ml vízhez vagy tejhez. Különféle finom ízek állnak rendelkezésre, hogy minden édesszájúnak örömet szerezzen. Ezen kívül találsz benne mogyoródarabokat, kókuszreszeléket vagy málnát.

tejsavófehérje-koncentrátum kiváló étrend-kiegészítő mindazok számára, akik ki szeretnék egészíteni a napi fehérjeszükségletüket, növelni az izomtömeget, javítani az edzés utáni regenerálódást vagy kontrollálni a testsúlyt. Használható fehérjeturmixként, turmixok, zabpehely, joghurt vagy péksütemények kiegészítőjeként.

Ajánlott adagolás: Mérj ki egy adagot - 30 g (1 mérőkanál), keverd el 250 ml hideg ivóvízben. Az elkészítés után azonnal fogyaszd el. Használd naponta egyszer.

Ne fogyaszd, ha allergiás (túlérzékeny) vagy a termék bármely összetevőjére. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A változatos és kiegyensúlyozott étrend a megfelelő táplálkozás alapja. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, várandós és szoptató nők számára.

A csomag 23 adagot tartalmaz.

Az EU-ban készült.

Aspartame free Gmo Free Laboratory Tested System HACCP System GMP System GHP



 

Vélemények

Értékelés: 4.7

94%

vásárlónk ajánlja

3

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 15. 4. 2024

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Rövid ideje használom a terméket.később kezdtem el használni,mióta megvettem.finom.és a tervezett hatása a használat megkezdésétől számítva kb.egy hónap múlva mutatkozik meg,még az eddigi tapasztalatok szerint is.évek óta használok tejsavó termékeket megelégedettségemre.feltételezem,hogy itt is így lesz.

ízletes, könnyen elkészíthető

Nem tudom.

Termék árának követése