Vissza

Összehasonlított termékek

Shakerek

A testedzés során kiemelten fontos a megfelelő folyadékpótlás, ezért minden testépítőnek szüksége van kulacsokra, illetve shakerekre. A Shaker egy kiváló eszköz,...

A testedzés során kiemelten fontos a megfelelő folyadékpótlás, ezért minden testépítőnek szüksége van kulacsokra, illetve shakerekre. A Shaker egy kiváló eszköz, amely praktikus tetőt tartalmaz Többféle turmixolt italok, fehérje és diétás italok keverésére alkalmas. Különböző méretekből és színmintákból választhat. Minden shaker termék szivárgásmentes kivitelezéssel készül. A legtöbb shaker és kulacs műanyagból készül. Könnyűek, strapabíróak és olcsók. Léteznek úgynevezett speciális shakerek, amelyek már többfunkciósak. Ezek alsó részén már egy apró tárolóedény van erősítve, amelyben por vagy tabletta helyezhető el, így mindig kéznél van. A jó shakernek van még egy fontos tulajdonsága: a könnyű tisztíthatóság.

Egy Shaker nélkül nem edzés az edzés! Praktikus segítség a proteinporok és egyéb étrendkiegészítők összekeverésénél. A Shakerek zárhatóak, több méretben és változatban kaphatóak.

 

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél