Vissza

Összehasonlított termékek

Átlátszó Wave Shaker - 600 ml - fekete

A legpraktikusabb és legkényelmesebb módja a turmix elkészítésének. több


Szín:  fekete

E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
1 100 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Átlátszó, 600 ml-es shaker.

A shaker kialakítása 5 fő tulajdonságában kimagasló!


Nem csöpög: A tető és a kupak puha műanyagból készült. Ebből adódóan a shaker részei összecsavaráskor csöpögésbiztosan egymáshoz simulnak. Így egész nap biztonságosan hordozhatjuk a shakert sporttáskánkban is. Szavatoljuk hogy ez az új design teljesen folyadékzáró.

A kupak nincs a tetőhöz rögzítve: Shakereink használata kényelmes, mivel a kupak levehető és nem lóg a tetőhöz rögzítve ivás közben.

Csavarható tető és kupak: A shaker mindkét zárja csavaros, így használata tisztább és egyszerűbb, mint hagyományos pattintható tetős elődeié. A pattintós shakerseket sokszor nehéz zárni, nyitáskor pedig maszatolhatnak vagy spriccelhetnek. A mi csavaros shakerünkel ez nem fordulhat elő.

Hatékonyabb keverés: Egy sport shaker legfontosabb funkciója két komponens hatékony mixelése. Ezen funkció kialakítására különleges hangsúlyt fektettünk shakerünk tervezésénél. Az általunk használt görbített és mélyített szita, formájából adódóan nagyobb felülettel rendelkezik, valamint növeli a közte és a zárt tető közötti belső teret. Így egy shakelessel több folyadék jut át a szűrőn mint általános szűrők esetében. Ez gyorsabb es hatékonyabb mixelést tesz lehetővé.

Kényelmes fogás: Shakerünk oldalába 3 hosszanti barázdát terveztünk amely biztos fogást és esztétikus fomát garantál. Ez nagyban megkönnyíti a keverés folyamatát, mivel rázás közben sem kell félünk attól, hogy kicsúszik a shaker a kezünkből.


 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

3

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 26. 8. 2020

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Szükségem volt rá.

Termék árának követése