Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller üléssel inSPORTline Skootie Pro 8" - fekete AKCIÓ

Összecsukható roller kényelmes üléssel és rugókkal mindkét keréken több


Szín:  fekete

234 600 Ft
30 nap legjobb ára: 296 800 Ft

296 800 Ft Áfával

-21%

Megtakarítás 62 200 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Skootie Pro elektromos roller nagyon hasznos segédeszköz munkába vagy iskolába menet, bevásárláshoz vagy épp városba, de biztosan hasznát veszed kirándulások során is. A roller magas teljesítménye ellenére nagyon könnyű köszönhetően az alumínium váznak. Néhány egyszerű mozdulattal könnyen összecsukhatod vagy nyithatod ki. A tárolás és szállítás tehát egyáltalán nem probléma. A roller maximális sebessége 35 km/h. Az ajánlott teherbírás 120 kg, és akár 15% emelkedőn is tudsz haladni, szóval a kisebb domb sem akadály. A brushless motor a hátsó kerékben helyezkedik el, és nem igényel karbantartást.

Az akár 40 km hosszú távolságtartományról a 13Ah erősségű lítiumos akkumulátor gondoskodik. Egy töltéssel tehát, amely 6-8 órán keresztül tart, néhány utat megtehetsz. A rollert használhatod motor nélkül is, tehát ha lemerülne is biztosan célba érsz. Az akku a fellépőlap alatt található, tehát rollerezés közben végképp nem gátol semmiben, és nem kelt zavaró hatást. Standard kompakt töltővel tölthető, amelyet bárhová magaddal vihetsz.

Az inSPORTline Skootie Pro elektromos roller 10 éves kortól ajánlott. A kormányszár 94-124 cm magasságban állítható, tehát kényelmesen használhatják gyermekek és felnőttek is egyaránt. Az áttekinthető megvilágított kijelzőn megtalálsz minden fontos információt, mint az aktuális sebesség, az akkumulátor állapota, megtett távolság. A kijelző hátulján található még egy USB port is, amelynek köszönhetően még a telefonodat is töltheted.

Az inSPORTline Skootie Pro elektromos roller szuper felszereltséggel rendelkezik. Hatalmas előnye a rugós és kényelmes széles ülés is állítható magassággal. A 8" kerekek (első felfújható, hátsó tömlő nélküli) jó minőségű abroncsokkal és rugókkal mindkét keréken biztosítják a minden körülmények közt zökkenőmentes haladást. A roller megbízhatóan fékez a hátsó dobfékeknek köszönhetően.

További fontos biztonsági elem a világítás. A Skootie Pro az akkumulátorra csatlakoztatott első és hátsó lámpával rendelkezik és természetesen nem hiányozhat a féklámpa sem, amely automatikusan felvillan a fék megnyomása után. Hogy a rosszabb látási viszonyok közt is a lehető legbiztonságosabb legyen a rollerezés, a roller további lámpákkal van felszerelve, amelyek trükkösen a fellépőlap alá vannak elhelyezve, így nem kelt zavaró hatást sem. A felszereléshez tartozik még továbbá két sárvédő is. A széles fellépőlap mindenki számára lehetővé teszi megtalálni a legkényelmesebb pozíciót a hosszabb utakon is. A komfortérzetet tovább növelik a széles, ergonomikus kialakítású markolatok.

Hosszabb útra készülsz? Akkor a tempomat nagy segítség lesz. Elég ha a roller egy azonos sebességgel halad, a tempomat automatikusan aktivizálódik. Így elengedheted a gázkart, és a vezetésre összpontosíthatsz. Ha nem szeretnéd használni, természetesen kikapcsolhatod a menüben.

A roller nem indul el magától a gázkar meghúzásával. Megvárja míg kicsit meghajtod magad, mint a klasszikus rolleren. Ám ha egyből motorral akarsz indulni, sincs semmi akadálya – beállíthatod a menüben. Ebben az esetben pedig kiválaszthatod, hogy erőteljesebb vagy nyugodtabb legyen az indulás.

Ebbe a trendi közlekedési eszközbe nem csak a felnőttek szeretnek bele, de a gyerkőcök is, akik az aktívabb szabadidős tevékenységeket kedvelik a friss levegőn, és persze a száguldás szerelmesei.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás:

Váz  alumínium 
motor teljesítménye 500 W
motor típusa brushless
maximális fordulatszám 1200/min
maximális forgatónyomaték 9,5 Nm
sebesség üzemmódok 20/25/35 km/h
maximális emelkedés 8,5° (15 %)
akkumulátor Li-Ion 13 Ah, 48 V
egy töltés hatótávolsága  40 km (25 km/h maximális sebesség és 70 kg felhasználói súly esetén)
teljes töltöttség elérésének ideje 6 - 8 h
fékek hátsó dobfék
abroncsok első felfújható, hátsó tömlő nélküli
abroncs méret  8" (20,3 cm)
maximális keréknyomás 2,5 bar / 36 psi
felllépőlap méretei  67 x 18,5 cm
fellépőlap magassága (felső) 20 cm
fellépőlap magassága (alsó) 15 cm
kormány magassága a földtől 94 - 124 cm
kormány szélessége 57 cm
ülés magassága (a fellépőlaptól) 43 - 58 cm
világítás első és hátsó lámpa, első és hátsó lámpa a fellépőlapon, automatikus féklámpa
roller méretei  113 x 57 x 124 cm
összecsukott roller méretei 113 x 26 x 38 cm
felhasználó minimális ajánlott magassága   130 cm
teherbírás 120 kg
súly 13,5 kg (akkumulátor nélkül), 17,7 kg (akkumulátorral), 19,9 kg (akkumulátorral és nyereggel)
beállítások tempomat, start meghajtással/ nélkül, folyamatos indulás
további felszerelés  rugós nyereg, összecsukható szerkezet (markolatokkal együtt) multifunkciós megvilágított kijelző (központi tápegységre csatlakoztatva) kitámasztó, első és hátsó lengéscsillapító, sárvédő, USB port. 


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 130 cm
Akkumulátor Li-Ion 13Ah / 48V
Hatótávolság 40 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Maximális emelkedés 8.50 °
Súly 17.70 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 8"
Fékek hátsó dobfék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1130 x 570 x 1240 mm
Kerék típus felfújható + belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg igen

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!