Vissza

Összehasonlított termékek

Skins A400 férfi hosszú ujjú felső - fekete AKCIÓ

A kényelmedet és a teljesítményedet szem előtt tartva készült ez a póló, amely kompressziós illeszkedést, rendkívüli nedvességkezelés és optimális hőmérséklet-szabályozást biztosít. több


Méret:  L

E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
35 900 Ft
30 nap legjobb ára: 75 900 Ft

75 900 Ft Áfával

-53%

Megtakarítás 40 000 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Skins A400 férfi kompressziós hosszú ujjú felső egy új ADAPTIVE technológiával készült, ami segít hideg és meleg éghajlati viszonyok között is tartani az optimális hőmérsékletet. A légző sztreccs mesh anyag a légátereszthetőséget biztosítja, míg az újratervezett nyakkivágás a kényelmes illeszkedésre garancia. A vállaknál elhelyezett Motion-Tech panelek maximális flexibilitást adnak. Eddz keményebben és hosszabban, és regenerálódj gyorsabban! A fokozatos kompresszió növeli az izmok oxigénellátását, a megnövekedett vérkeringés csökkenti a laktát felhalmozódását. Az izmok leszorításával csökken a mozgás közbeni rázkódás, és az ezek hatására kialakuló izomsérülések, izomfájdalom és izomláz.


 

Hasonló termékek

Termék árának követése