Vissza

Összehasonlított termékek

Skins A400 férfi rövid ujjú póló - fekete AKCIÓ

Hogy a legjobbadat nyújtsd, a legjobbat kell viselned! A kényelmedet és a teljesítményedet szem előtt tartva készült ez a póló. több


Méret: 

Válassz terméktípust

44 300 Ft
30 nap legjobb ára: 59 900 Ft

59 900 Ft Áfával

-26%

Megtakarítás 15 600 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Skins A400 férfi rövid ujjú póló egy új ADAPTIVE technológiával készült, ami segít hideg és meleg éghajlati viszonyok között is megtartani az optimális testhőmérsékletet. A lélegző sztreccs mesh anyag a légátereszthetőséget biztosítja, míg az újratervezett nyakkivágás a kényelmes illeszkedésre garancia. A felhasznált anyag rendkívül tartós. A fokozatos kompresszió támogatja az izmokat, és segít enyhíteni az izommerevséget edzés közben és után. Továbbá növeli az izmok oxigénellátását, a megnövekedett vérkeringés csökkenti a laktát felhalmozódását. Az izmok leszorításával csökken a mozgás közbeni rázkódás, és az ezek hatására kialakuló izomsérülések, izomfájdalom és izomláz. Az anyag kiváló nedvességelnyelő tulajdonságai szárazon tartják a testet. A szövet 50+ UV-védelemmel rendelkezik.
 

Technikai leírás:
 
  • anyag: 76% nejlon, 24% spandex

 
Termék árának követése