Vissza

Összehasonlított termékek

Kreatin Nutrend Creatine Monohydrate Creapure 500g

A legtisztább és csúcsminőségű kreatin, kiváló oldhatóság, izomerő növelés. több


10 700 Ft
2 140 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A legtisztább és legjobb minőségű Nutrend kreatin Monohydrate Creapure 500g kreatin, könnyen elkészíthető, kiváló oldhatósággal az egyik leghatékonyabb kiegészítő, amely elősegíti az izomerő növelését.

A CREATINE MONOHYDRATE CREAPURE célja: azonnali energiaellátás, izomerő növelése.

  • Kiváló minőségű kreatin - CREAPURE
  • Növelje az edzés intenzitását

Ajánlott adagolás:
Edzésnapok: a teljesítmény növelése érdekében a napi fő adag 5 g (2 lapos teáskanál) az edzés után.
Pihenő napok: reggel 5g éhgyomorra. Használd rendszeresen 4 hétig. Ezután tarts szünetet további 4-6 hétig. Szénhidrátokkal együtt ajánlott használni ( hatékonyabbá teszi a terméket). Ne lépd túl az ajánlott adagot.




Használat: 5g = 2 lapos teáskanál. Kövesse az ajánlott adagolást, és keverjen bele egy sportitalt. Felbontás után legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten tárolandó, és 4 hónapon belül felhasználható.

Figyelem: Étrend-kiegészítő. Különösen a sportolók számára alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem alkalmas 12 év alatti gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Tartsd távol gyermekektől. Száraz helyen, legfeljebb 25 ° C-on tárolandó, közvetlen napfénytől távol. Ne fagyaszd le. A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért.



 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!