Vissza

Összehasonlított termékek

Multikulcs Kellys KLS Chainey

Multikulcs Kellys KLS Chainey- multikulcs láncbontóval, mérete kicsi, 11 funkciós, anyaga minőségi acél több


4 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Kellys nem csak kiváló minőségi kerékpárokat gyárt, hanem azokhoz tartozó kiegészítőket is. Az egyik leghasznosabb kerékpár kiegészítő a multikulcs. A Kellys széles multikulcs kínálattal rendelkezik. A Kellys KLS Chainey multikulcs imbuszkulcsai minőségi és ellenálló króm-vanadium acélból készültek. A Kellys KLS Chainey multikulcs gazdag szerszámkészlettel rendelkezik, mint például különböző méretű imbuszkulcsok, T25-csillagcsavarhúzó tárcsafékekhez, valamint csillag csavarhúzó. A multikulcs kis méretének és súlyának köszönhetően bárhol elfér kényelmesen, akár zsebben, váztáskában vagy a hátizsákban is. Kifejezetten ajánlott a Kellys KLS Chainey multikulcs a kerékpár túrákhoz, de akár otthoni egyszerűbb kerékpár szervízeléshez is.

Technikai adatok - Multikulcs Kellys KLS Chainey:
  • multikulcs láncbontóval
  • a multikulcs kompakt és kisméretű
  • multikulcs súlya: 202g
  • imbuszkulcsok anyaga: minőségi króm-vanadium acélból (CR-V)
  • a multikulcs 11 funkiós: 2mm imbusz, 2,5mm imbusz, 3mm imbusz, 4mm imbusz, 5mm imbusz, 6mm imbusz, 8mm imbusz, T25 (torx)- csillagcsavarhúzó tárcsafékekhez, csavarhúzó, csillag (philips) csavarhúzó


 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!