Sport>Sportok>Görkorcsolyák>Görkorcsolya kiegészítők>Görkorcsolya kerekek > Kerekek WORKER OZON görkorihoz (Termékkód: 71)

Kerekek WORKER OZON görkorihoz

Kerekek OZONE típusú görkocsolyákhoz.

Kerekek OZONE típusú görkocsolyákhoz. több »

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
6 400 Ft
Nettó ár:
5 039,36 Ft
Gyártói listaár:
7 200 Ft
- Megtakarítás 800 Ft (11%)
Hűségkedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Paraméterek
  • Hasonló termék (8)

Kerekek WORKER OZON görkorihoz

Kerekek OZONE típusú görkocsolyákhoz. A folyamatos görkorcsolya használat során a kerekek kopása elkerülhetetlen. Egy gyors kerék cserével szinte abba sem kell hagyni a siklást és a görkorcsolya eredeti állapotában élvezheti a görkori élményt.

A WORKER Ozone görkorcsolya az agresszív stílus képviselői számára megfelelő (street style, rámpák). A WORKER görkorcsolyák mindegyike megfelel a legszigorúbb minőségi és kivitelezési szabályoknak, a TÜV-GS-EN-71 es norma sterint készülnek.
Az ilyen fajta mozgásnál díjazni fogja a Shock Absorber System rendszert, amely tompítja az ütközéseket a görkorcsolyán. Ezen TOP görkorcsolya modellel a trükkök tökéletesen elvégezhetők. A görkorcsolyák általában négykerekes, alumínium felfüggesztéssel ellátott korcsolyák, melyek belső szivacsos kialakításuk miatt maximális kénylemet biztosítanak görkorcsolyázás közben, miközben erősen tartja a bokát tökéletesen illeszkedik a lábra.  A biztonságról továbbá a külső erős, de könnyű műanyag borítás gondoskodik. A fűzős megoldás mellett megtalálható a csatos és pántos rögzítési lehetőség, mellyel biztosabb a görkorcsolya rögzítése. A görkorcsolyák anatómiai belső kialakításuknak köszönhetően meggátolják a hólyagképződést. A maximális biztonság érdekében ajánlott a görkorcsolya mellé védőfelszerelést beszerezni, mely áll két térd védőből, két könyök védőből és két tenyér védőből.

Kerekek WORKER OZON görkorihoz - Termékparaméterek

Kerékméret
56 cm
Kerekek anyaga
PU
Kerék keménység
90 A

Kerekek WORKER OZON görkorihoz - ezen kategóriákba besorolva:

Simple vásárlói tájékoztató
Árukeresõ, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz