Vissza

Összehasonlított termékek

5 állásos edzőtorony UR-T002

5 állásos profi edzőtorony a legigényesebb felhasználók számára több

  • Ingyenes szállítás

E-shop: Megrendelésre - 9-15 hét

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
4 165 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Cable Crossover UR-U017 nagy sokoldalúságáról ismert - a két állítható emelőnek köszönhetően a gyakorlatok széles skálája hajtható végre. Ha a mellizom fejlesztésére szeretne összpontosítani, nyújthat nyújtásokat vagy keresztbe emelő kábeleket.

Erősíti a vállát, a tricepsz és a bicepsz, ha álló fogantyúval kiegyenesíted a karjaidat, alsó markolattal hajlítod a karjaidat, vagy például kézi fogással hajlítod a csuklódat.

A középen elhelyezett felhúzó rúd széles, keskeny és fordított markolatokat kínál, és lehetővé teszi a testsúlyos gyakorlatok széles skáláját, mint például a húzódzkodás és a túlnyúló lábemelés.

Edzőállomás UR-U016 

Az UpForm UR-U016 torony egy többfunkciós profi eszköz. A készülék a legmagasabb színvonalú kidolgozást vonzó dizájnnal és praktikus megoldásokkal ötvözi, amelyeket minden edzőtermet használó értékelni fog.

A felvonóknál a tárcsák magassága állítható, így az edzési lehetőségek még nagyobbak. Legfeljebb 18 beállítási szint közül választhat.

Az emelők egykezes markolat, zsinór és rúd felszerelésére is lehetőséget adnak, aminek köszönhetően a párhuzamos gyakorlatok során megerősödnek a hátizmok. Ha változatossá szeretné tenni az edzést, akkor többek között lábmerevítőt is felszerelhet.


 

Hasonló termékek

Termék árának követése