Vissza

Összehasonlított termékek

Tesztoszteron fokozó Androrganics Tribandrol NEW 140 kapszula

Növeli a szabad tesztoszteron szintet, maximalizálja a teljesítményt és az erőt, elősegíti az izomépítést. több


24 500 Ft
18 403,06 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Tribandrol tesztoszteron fokozó a bolgár anemone növény gyümölcséből származó, protodioszcinra standardizált leghatásosabb kivonatot tartalmazza. Egy speciális technológiát használ többszörös tisztítási eljárással, amely maximalizálni tudja a nyersanyag tisztaságát és hatékonyságát, összehasonlíthatatlan a piacon lévő más termékekkel. Ezenkívül tartalmaz L-citrulint, fekete gyömbért, cinket, bioperint, bórt, szelént és D3-vitamint. A Tribandrol® a szintetikus anabolikus hormonok biztonságos, természetes alternatívája, és nincs ismert negatív hatása.


Főbb jellemzők:

  • növeli a szabad tesztoszteron szintet
  • maximalizálja a teljesítményt és az erőt
  • elősegíti az izomépítést
  • javítja a szexuális funkciókat és növeli a libidót
  • növeli az elégedettséget és az önbecsülést
  • nők és férfiak számára egyaránt alkalmas
  • doppingszerektől mentes

Anabolikus furosztanol szaponinok
Tribandrol anabolikus szteroid szaponinokat tartalmaz, amelyek a tesztoszteronszint növelésével a szexuális libidó ugrásszerű növekedését okozzák minden korosztályú férfi és nő esetében. Segíti a testépítőket és a sportolókat az edzésben, a regenerálódásban és az izomnövekedésben. A szintetikus anabolikus hormonok biztonságos, természetes alternatívája, és nincs ismert negatív hatása.

L-citrullin-malát
Az L-citrullin és az almasav aminosav kombinációja fokozza a teljesítményt, késlelteti a fáradtságot és gyorsítja a regenerálódást. A citrullinnal gyorsabban áramlik a vér az izmokban, növeli az erőt és eltávolítja a méreganyagokat, mint például a tejsavat és az ammóniát a szervezetből, emellett növeli az ATP-szintet.

Fekete gyömbér
A thai népi gyógyászatban már évezredek óta használják impotencia és különböző egészségügyi problémák kezelésére. A modern tanulmányok azt mutatják, hogy a fekete gyömbér kivonat növeli a fizikai erőnlétet és az izomállóképességet. PDE5-gátlókat is tartalmaz, amelyek a nemi szervek véráramlásának növekedésével járnak, ami fokozza a szexuális teljesítményt.

Cink
Hozzájárul az egészséges csontok, izmok, körmök és bőr fenntartásához, a jó látás fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Bór
Hozzájárul a csontok egészségéhez és szilárdságához, optimális tesztoszteron- és ösztrogénszinthez, jobb agyműködéshez és izomkoordinációhoz.

Szelén
Hozzájárul az egészséges haj, köröm, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a pajzsmirigy megfelelő működéséhez.

D3-vitamin
Hozzájárul a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásához és hasznosulásához, az egészséges csontok és fogak fenntartásához, az izmok és az immunrendszer megfelelő működésének fenntartásához.


Ajánlott napi adag: 3-5 kapszula naponta
A napi adagot oszd két részre - reggel és délután. Étkezés után és bő vízzel vedd be.

Összetevők: - A készítményt a következő összetevőkből áll: 1: Szardella (Tribulus Terrestris) speciálisan tisztított és kezelt gyümölcskivonat, L-citrullin DL-malát, fekete gyömbér (Kaempferia parviflora) kivonat, cink-glükonát, kolekalciferol, L-szelenometionin, BioPerine® standardizált fekete bors (Piper nigrum) kivonatból piperin, töltőanyag (rizsliszt), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), zselatin kapszula.

Korlátozások: Nem ajánlott gyermekek, várandós és szoptató nők számára. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot.

Tárolás: Kisgyermekektől és napfénytől elzárva, száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárolandó. A szükséges mennyiség kivétele után azonnal zárd le a tartályt.

Tartalom teljes tömege: 133,13 g

140 kapszula csomagonként

 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!