Vissza

Összehasonlított termékek

Protein por inSPORTline WHEY 700g

Fantasztikusan finom protein - fehérje - tiszta és kiváló minőségű étrend-kiegészítő sportolók és aktív emberek számára, az EU-ban készült. több


Íz: 

Válassz terméktípust

6 900 Ft
985,71 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline WHEY nem csak egy fehérje-kiegészítő, hanem az életminőség javításának módja is. Ennek köszönhetően jobb fittséget, fizikumot és jó közérzetet élvezhet. inSPORTline WHEY-t Ön és az Ön igényei figyelembevételével hoztuk létre.

A termék a legmagasabb minőségű tejsavófehérjét tartalmazza, amelyet az aktív emberek számára az egyik legjobb fehérjeforrásnak tartanak. A tejsavófehérje magas biológiai értékkel rendelkezik, és tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, beleértve a BCAA-t és a glutamint is. Ezek az aminosavak létfontosságúak az izmok megfelelő működéséhez, mivel elősegítik az izmok regenerálódását, növekedését és a katabolizmus elleni védelmet.

Az inSPORTline WHEY 23 g fehérjét biztosít adagonként, ami körülbelül 50%-a a felnőttek számára ajánlott napi bevitelnek. Ez a fehérjemennyiség segít az izomtömeg felépítésében és fenntartásában, ami fontos mind a sportolók, mind a fizikumukat javítani kívánó emberek számára. A fehérje emellett alacsony kalóriatartalmú és alacsony zsírtartalmú, így ideális a csökkentő vagy fenntartó diétát folytatók számára.

A termék egyszerűen elkészíthető és nagyon ízletes. A fehérjét a nap bármely szakában fogyaszthatja, például reggel reggeli reggeliként, edzés után regenerálódásként vagy este snackként. Csak keverjen össze egy adagolókanálnyi port 250 ml vízzel vagy tejjel, és már kész is. Ez egy kiváló minőségű termék, amely megfelel a legmagasabb biztonsági és hatékonysági előírásoknak. Minősített laboratóriumokban gyártják, és szigorú minőségi teszteknek vetik alá. Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, tartósítószereket vagy GMO-kat.

Kulcsfontosságú jellemzők:

  • Legmagasabb minőségű tejsavófehérje (WHEY). Ezáltal ideális azok számára, akik gyorsan szeretnék ellátni a szervezetet esszenciális aminosavakkal.
  • Elősegíti az izomépítést és a regenerálódást: rendszeres fogyasztása hozzájárul az izomnövekedéshez, valamint felgyorsítja az intenzív testmozgás utáni regenerálódást. Minden sportoló és fizikailag aktív személy étrendjének kulcsfontosságú eleme.
  • Gazdag elágazó láncúaminosavakban , amelyek létfontosságúak a szervezet anabolikus és antikatabolikus folyamataihoz. A BCAA-k segítenek a sérült izomrostok újjáépítésében, ami felgyorsítja a regenerálódást, és lehetővé teszi, hogy gyorsabban elérje álmai fizikumát.
  • Alacsony laktózszint : Alkalmas a laktózérzékenyek és azok számára, akik szeretnék elkerülni a túlzott cukorfogyasztást.
  • Könnyen elkészíthető és nagyszerű ízű : A fehérje könnyen elkészíthető, csak adj hozzá egy kiskanálnyit 200-250 ml vízhez vagy tejhez. Különféle finom ízek állnak rendelkezésre, hogy minden édesszájúnak örömet szerezzen.

tejsavófehérje koncentrátum kiváló étrend-kiegészítő mindenkinek, aki szeretné kiegészíteni a napi fehérjeszükségletét, növelni az izomtömeget, javítani az edzés utáni regenerálódást vagy kontrollálni a testsúlyát. Használható fehérjeturmixként, turmixok, zabpehely, joghurt vagy péksütemények kiegészítőjeként.

Ajánlott adagolás: Mérjen ki egy adagot - 30 g (1 mérőkanál), keverje el 250 ml hideg ivóvízben. Az elkészítés után azonnal fogyassza el. Ajánlott fogyasztási mennyiség: naponta egyszer.

Ne fogyassza, ha allergiás (túlérzékeny) a termék bármely összetevőjére. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A változatos és kiegyensúlyozott étrend a megfelelő táplálkozás alapja. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

A csomag 23 adagot tartalmaz.

Az EU-ban készült.

Aspartame free Gmo Free Laboratory Tested System HACCP System GMP System GHP



 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

2

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 1. 11. 2023

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Ez a termék tényleg a legfinomabb,ajánlom

Termék árának követése