Vissza

Összehasonlított termékek

Protein inSPORTline VEGE 700g

Kifejezetten vegánok és vegetáriánusok számára kifejlesztett, minőségi növényi alapú fehérjeforrás. több


Íz: 

Válassz terméktípust

6 000 Ft
857,14 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Fedezd fel a növények erejét az inSPORTline VEGE Protein segítségével - ez a táplálékkiegészítő ideális fehérjeforrás vegánok, vegetáriánusok, gluténmentes étrendet követők és mindenki számára, akik több növényi alapú élelmiszert szeretnének bevinni az étrendjébe. Ez a gondosan kiválasztott, három kiváló minőségű növényi fehérje keveréke esszenciális aminosavakat tartalmaz, miközben elősegíti a fizikai erőnlétet.

Nem tartalmaz olyan allergéneket, mint a glutén vagy az állati fehérjék, így még az ételintoleranciában szenvedők számára is biztonságos. Tökéletes turmixokhoz, fehérjeturmixokhoz, sütéshez vagy köretként. Elősegíti az izmok regenerálódását, az izomnövekedést és az egészséges csontok és ízületek fenntartását. Ezt a növényi alapú fehérjekeveréket karboximetilcellulózzal dúsítottuk a jobb textúra érdekében, valamint természetes aromákkal és édesítőszerekkel, hogy még ízletesebbé tegyük az ételeket. A növényi alapú fehérjeforrások beépítése az étrendbe hozzájárul hogy fittebbek legyünk és az egészséges életmódhoz.

Kulcsfontosságú jellemzők:

  • Magas tápérték: teljes értékű fehérjét biztosít teljes aminosavprofillal, amely elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez.
  • Izomtámogatás: Segíti az izmok regenerálódását, az izomnövekedést és az egészséges csontok és ízületek fenntartását.
  • Gluténmentes és vegán: Biztonságos az ételintoleranciában szenvedők, valamint a vegánok és vegetáriánusok számára.
  • Könnyen használható: Tökéletes turmixokhoz, fehérjeturmixokhoz, pékárukba vagy köretként.
  • Természetes összetevők.
  • A növényi alapú fehérje rendszeres fogyasztása segíthet javítani az általános fittséget és a jó közérzetet.
  • Kiegyensúlyozott étrend: Segít több fehérjeforrást bevinni az étrendedbe, ami jót tesz a fittségnek
  • Változatos íz: A természetes aromák és édesítőszerek gondosan kiválasztott keveréke teszi a terméket nagyon ízletessé.
  • Támogatja a környezetet: A növényi fehérjeforrásoknak kisebb a környezeti hatása az állati fehérjékhez képest.

Ajánlott adagolás: Mérj ki egy adagot - 30 g (1 mérőkanál), keverd el 250 ml hideg ivóvízben. Az elkészítés után azonnal fogyaszd el. Használd naponta egyszer.

Ne fogyaszd, ha allergiás (túlérzékeny) vagy a termék bármely összetevőjére. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás a megfelelő étrend alapja. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, várandós és szoptató nők számára.

A csomag 23 adagot tartalmaz.

Az EU-ban készült.



 
Termék árának követése