Vissza

Összehasonlított termékek

Aerobic step lépcső inSPORTline AS100

Aerobic step lépcső inSPORTline AS100 - Könnyen állítható magasság, csúszásmentes felület, magas stabilitás,professzionális felhasználásra is alkalmas. több


Szín:  fekete-bordó

10 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Aerobic step lépcső inSPORTline AS100 keményített műanyagból készült, csúszásmentes felülettel. A két magassági szint beállítása (10 és 15 cm) két különböző nehézségi szintet tesz lehetővé az inSPORTline AS100 aerobic step lépcső használata során. Az inSPORTline AS100 aerobic step lépcső súlya 2,5 kg, csúszásmentes lábai jó stabilitást biztosítanak edzéskor. Az aerobic step lépcső avagy fitnesz lépcső az utóbbi években az egyik legelterjedtebb aerob edzésformává vált. Függőleges edzésről van szó, amikor az edző személy a fitnesz lépcsőre fellépve és arról lelépve magassági különbségeket küzd le. Ezzel az alsó testrész másfajta izomterhelését érjük el. Az inSPORTline AS100 aerobic step lépcső kedvelt segédeszköz a sportolók körében. Tökéletesen alkalmas az egész egész test erősítésére az inSPORTline AS100 aerobic step lépcső. Edzőtermi használatra is megfelel, de akár a kényelmes otthoni környezetben is ugyanolyan hatékonyan alkalmazható az inSPORTline AS100 aerobic step lépcső.

Technikai adatok - Aerobic step lépcső inSPORTline AS100:
  • a step lépcső felülete csúszásmentes 
  • jó stabilitás 
  • két magassági szint (10 a 15 cm) 
  • step lépcső anyaga: keményített műanyag 
  • step lépcső mérete: hossz 68 cm x szélesség 28 cm x magasság 10/15 cm
  • step lépcső súlya: 2,5 kg 
  • step lépcső terhelhetősége: 200 kg 
  • otthoni és edzőtermi használatra is alkalmas a step lépcső
  • a step lépcső alkalmas az egész test erősítésére


 

Vélemények

Értékelés: 4.9

98%

vásárlónk ajánlja

45

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 13. 4. 2021

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

A híd jó, csak nekem töröttnek tűnt. A doboz sértetlen, a híd darabjai a műanyagban voltak, amibe a híd be volt csomagolva, így a sérülés valószínűleg a készítés során keletkezett. Sajnos az eladó nem reagált az értesítésemre. Ha nem lenne a covid korszak és a boltzár, soha többé nem rendelnék ilyen tárgyakat. A hidat lezártam, remélhetőleg kitart.

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!