Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos kerekesszék Baichen Hawkie

Könnyen kezelhető elektromos kerekesszék felfüggesztéssel, távirányítóval és két meghajtóval! Kiválóan alkalmas kültéri és lakás körüli mozgáshoz. több


667 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Baichen Hawkie elektromos kerekesszék egy kényelmes kerekesszék, amely mozgáskorlátozottak számára is alkalmas. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően könnyen tárolható és az autó csomagtartójában is elfér, így kényelmesen utazhatsz vele. Két 250 W -os motor hajtja, amelyek a hátsó kerekeken helyezkednek el. Az első kerekekkel ellentétben a hátsó kerekek nagyobbak és felfújhatóak, így jól megőrzik a kocsi stabilitását. Könnyebb terepen is haladhatsz, vagy enyhe dombon is felmehetsz!

A vezérlés egyszerű, és egy joystick segítségével történik, amely a jobb vagy a bal háttámlára helyezhető. 6 km/h maximális sebességével ez a kerekesszék bárki számára megfelelő. Ezen túlmenően, ha a felhasználónak segítségre van szüksége vezetés közben, egy másik személy a távirányítóval kezelheti a kerekesszéket. A hajtást teljesen kikapcsolhatod, és kézzel előre tolhatod a kerekesszéket.

 

Két motor, két akkumulátor, nagy hatótáv

Az inSPORTline Hawkie kerekeskocsi nagy előnye a két 250 W-os motor, amelyek biztonságosan gurulnak könnyű terepen is. Még egy enyhe emelkedő sem jelent problémát – akár 13°-os maximális dőlésszöggel. Ha egy emelkedő közepén megáll, a kerekesszék automatikusan fékezni fog. 2 akkumulátorral akár 25 km -t is megtehetsz, maximum 6 km/h sebességgel. Tökéletes kényelem a mindennapi utazáshoz!

Probléma nélkül befér az autóba

A zseniális összecsukható mechanizmusnak köszönhetően a kerekesszéket pillanatok alatt kompakt méretekre csukhatod össze. Olyan kompakt, hogy még az autó csomagtartójában is kényelmesen elfér, ami igazán egyedülállóvá teszi az ilyen típusú készülékek között! Óriási előny azokban az esetekben, amikor rokonokkal, barátokkal szeretnél kirándulni, ahol szükséged lenne a kerekesszékedre.

 

Korlátlan mozgás

Az elektromos kerekesszék azoknak a felhasználóknak készült, akiknek mozgási problémái vannak, ezért 100%-ban az igényekhez igazodik. A karfa felhajtható, így kényelmesen beülhet a kerekesszékbe. Lábtartóval is fel van szerelve. Az irányváltáshoz mindössze annyit kell tennied, hogy a joystickot jobbra/balra mozgatod.


Főbb tulajdonságok:

  • joystickkal vezérelhető elektromos kerekesszék
  • alkalmas jobb- és balkezeseknek
  • összecsukható szerkezet
  • vízálló váz
  • automatikus fékezés dombon való megálláskor
  • egy második személy segítségének lehetősége:
    • távirányító (2x AAA elem)
    • az elektromos hajtás kikapcsolása; akkor a kocsit el lehet tolni
  • felnyitható karfa
  • állítható háttámla
  • kivehető akkumulátor modul
  • oldalsó hálós zsebek
  • felfüggesztés hátul és elöl
  • duda
  • további kihúzható hátsó kerekek a további stabilitásért emelkedőn való utazás során
További tartozékok:

Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos kerekesszék Baichen Hawkie:

Maximális hatótáv 24 km
Teherbírás 130 kg
Motor 2x 24V/250W
Akkumulátor 2x 24V/12V, lítium akkumulátor, az akkumulátor modul kivehető
Töltő 2 A
Max. sebesség 6 km/h
Max. dőlésszög 12°
Fékek elektromágneses
Kerékméret elöl 2x 8" (fix), hátul 2x 12" (felfújható)
Méretek Ho 103 x SZ 63 x ma 98 cm
Összecsukott méretek sz 37 x ma 76 cm
Az ülés méretei 46 x 46 cm, vastagsága 7 cm
Ülésmagasság a talajtól 50 cm
A karfa távolsága az üléstől 26,5 cm
Háttámla magassága 50 cm
Lábtámasz méretei 30 x 20 cm
Világítás magasság 11,5 cm
Kanyarodási sugár 60 cm
Tömeg 33 kg

 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!