Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos háromkerekű robogó Baichen Kocunar

Tökéletesen manőverezhető kocsi 3 fix kerékkel, állítható üléssel és bevásárlókosárral! Kiváló megldás a mozgásukban korlátozott felhasználók számára. több


583 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Kompakt és könnyen használható háromkerekű elektromos robogó mindenkinek, aki zökkenőmentesen szeretne közlekedni! A Baichen Kocunar elektromos robogó méltó és egyben szórakoztató közlekedési módot ötvöz, különösen a városban. Egy töltéssel akár 20 km -es hatótávval egyszerre élvezheted a környéket, és egyszerre vásárolhatsz is be. Az első kosárban kényelmesen tárolhatod a csomagjaidat.

Ám a robogó nem csak kültéri használatra alkalmas – a 8"-os tömör kerekek otthoni padlót és szőnyeget is zökkenőmentesen gurulnak. És annak köszönhetően, hogy csak három kereke van, a robogó könnyebben irányítható, és könnyebben tud fordulni. Természetesen az idősek és a mozgássérült felhasználók a tökéletes kialakításnak köszönhetően a hatékonyan tudják használni mindennapjaik során.

100%-ban akadálymentes közlekedés

Az elektromos négykerekű robogó teljes mértékben a mozgási problémákkal küzdők számára készült – így nem kell attól tartanod, hogy nehéz lesz bárhova is eljutnod. Az ülést akár oldalra is fordíthatod, és kényelmesen ülhetsz rajta, mint egy széken. A karfák sem állnak az utadba – ha nincs szükséged rájuk, csak hajtsd fel őket. Ezenkívül az összeszerelés során meghatározhatod azok fesztávját. A 68 cm hosszú lábtér minden bizonnyal kényelmes lesz. A 47-54,6 cm tartományban állítható ülésmagasság tökéletes ülőhelyzetet biztosít.

Bárki tudja vezetni

A háromkerekű robogóval könnyebb terepen is stabilitást és jó manőverezhetőséget kapsz az úton. Ezenkívül a kerekek szilárdak, és nem áll fenn a meghibásodás veszélye. Maga a vezérlés nagyon intuitív – csak fordítsd el a kulcsot az indításhoz, állítsd be a sebességet, és már indulhatsz is! A 6 km/h maximális sebességgel nyugodt utazást élvezhetsz stressz és megerőltető fékezés nélkül. Egyszerűen a kormány elfordításával jelzed az irányt, és még a kerekesszékesek számára is alkalmas.

Könnyen szállítható

Ha utazásra vagy nyaralásra szeretnéd magaddal vinni az elektromos robogót, nincs szükséged nagyobb helyre - mindösszesen csak egy csomagtartó kell. A szerkezet 4 különálló részre osztható, amelyek közül a legnagyobb súlya 13 kg. Az ülés és a kormány is összecsukható. Az így megosztott terhelés mellett már költözés közben is kényelmesen lehet szállítani. A robogó hátulján egy kart is találsz, amely lehetővé teszi, hogy egy második személy kézzel kezelje az elektromos robogót.
 

Kiegészítők, amelyek jól jönnek

De a kocsi nem csak arra való, hogy egyik helyről a másikra közlekedj– be is vásárolhatsz a segítségével! Az elülső részben egy praktikus fémkosár található, amelybe belefér egy hátizsák, kézitáska vagy akár maga a bevásárolt termékek. A járdán való biztonságos mozgás érdekében a robogó elektromos figyelmeztető dudával és első lámpákkal is fel van szerelve.

Főbb tulajdonságok:

  • állítható ülésmagasság
  • forgatható ülés a robogóról való jobb kilépés érdekében
  • 3 tömör kerék, amelyek nem hagynak nyomot a padlón
  • intuitív vezérlés
  • üresjárat beállító kar - lehetővé teszi, hogy egy másik személy tolja maga előtt a robogót
  • állítható fesztávolságú kartámasz
  • indító gomb
  • levehető kosár
  • 4 részre szétszedhető és pl autóban szállítható (a legnehezebb darab 13 kg)
  • vezérlés: sebesség beállítás, akkumulátor töltöttségi szint jelző, biztonsági duda, első világítás

Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos háromkerekű robogó Baichen Kocunar:

Maximális hatótáv 20 km
Teherbírás 120 kg
Motor 24V/180W
Akkumulátor 2x 12V, ólom-savas akkumulátor, az akkumulátor modul kivehető
Töltő 2 A
Max. sebesség 6 km/h
Max. lejtés
Fékek elektromos
Kerékméret 8" (19 cm)
Méretek 94 x 50 x 84 cm
Az ülés méretei Ho 43 x SZ 37 cm
Ülésmagasság a talajtól 47 - 54,6 cm
A karfa távolsága az üléstől 17,1 cm
Háttámla magassága 33 cm
Lábtámasz hossza 68,5 cm
fénymagasság 4 cm
Kanyarodási sugár 800 mm
Max. fékút hossza 1500 mm
Súly 38 kg

 

Paraméterek

Teherbírás 120 kg
Maximális hatótávolság 20 km
Maximális sebesség 6 km/ó
Maximális emelkedés 9 °
Hossz 94 cm
Szélesség 50 cm
Magasság 84 cm
Súly 38 kg

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!