Vissza

Összehasonlított termékek

Falra szerelhető rúd és tárcsatartó - MH-S208

Az MH-S208 egy kiváló termék, amely egyesíti a funkcionalitást és a biztonságot. Ennek köszönhetően megfelelően tárolhatja az otthoni edzőterméhez szükséges rudakat és tárcsákat. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
38 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Fali tartó,  amelyekre nemcsak rudakat, hanem 200 kg össztömegű tárcsát is biztonságosan elhelyezhet.

* A fotókon látható tárcsákat és rudakat a tartó nem tartalmazza!

Az MH-S208 tartó 2 teherrúddal rendelkezik, 21 cm hosszú és 25 mm átmérőjű. A gumiütközők használata növeli a biztonságot a használat során. Minden egy helyen az MH-S208 tartóval! Akár 4 olimpiai rudat vagy akár 8 rövid rudat is elhelyezhet rajta, amelyekre az edzés során szükség lesz. Maximális terhelhetősége 200 kg. Szuper helytakarékos! A konzol 8 csavarral van a falra rögzítve, ami rendkívül kompaktá teszi - így elkerülhető, hogy a rudak, tárcsák a padlón a szükséges helyet foglalják el. 

* A fali csatlakozókat nem tartalmazza.

A gyártás során felhasznált legmagasabb minőségű anyagok, odafigyelés a részletekre és precizitás – ezek a szempontok hozzájárulnak a fogantyú kiváló tartósságához. Győződjön meg Ön is!

Otthoni vonal - berendezés otthoni használatra A Marbo Home sorozat termékei a kezdő testépítés-rajongóknak készültek. A berendezést úgy alakították ki, hogy a lehető legfunkcionálisabb és könnyen összeszerelhető legyen. A Home sorozat felszerelése strapabíró 40x40 mm-es profilból készült, amely a megfelelő árkategóriában a kínai padokhoz hasonlíthatatlan stabilitást garantál. A kivitelezés esztétikáját a három centiméter vastag szivacson és porszórt bevonatú elegáns piros és fekete kárpit hangsúlyozzák.

Vásárlóink biztonsága érdekében berendezéseink biztonságát és a vonatkozó szabványoknak való megfelelését az Európai Minőségügyi Központ ellenőrizte. Ezeknek a teszteknek az eredménye a biztonsági tanúsítvány és a Top Security Certificate, amelyet az otthoni vonalról kapott eszközökhöz kaptunk.


Műszaki adatok:

Magasság: 62 cm
Szélesség: 6 cm
Hossz: 25 cm
Súlya: 4,8 kg
Maximum teherbírás: 200 kg
Profilok: 40 x 40 mm

 

Hasonló termékek

Termék árának követése