Vissza

Összehasonlított termékek

MFT-A023 edzőkarok - Marbo Sport

Kiegészítő konzol a Marbo MFT Crossfit kerethez több


110 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

FT vonal - professzionális felszerelés a funkcionális edzéshez! A Marbo FT sorozat egy multifunkcionális rendszer, amelyet fitneszklubok és edzőtermek funkcionális edzéseihez terveztek. A moduláris felépítés lehetővé teszi a ketrec vagy a kiegészítő felszerelések egyedi beállítását az egyes edzőtermekhez, valamint lehetővé teszi a konfiguráció megváltoztatását és az eszköz további kiegészítőkkel történő bővítését. Ennek a sorozatnak az eszközeit egy tartós 80 x 80 mm-es profilra épülő szerkezet jellemzi, amelynek falvastagsága 3 mm. Az FT rendszert modern színválaszték különbözteti meg, ennek köszönhetően ennek a sorozatnak a felszerelése minden professzionális edzőterem dísze lesz!

Az MFT-A023 gyakorlókarokat úgy tervezték, hogy az FT funkcionális edzőrendszerében lévő ketrecre szerelhető legyen. Az MFT-A023 karok olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik olyan gyakorlatok végrehajtását, mint a holtemelés, a fekvenyomás vagy a mellkasra tolás. A rögzítő rendszer lehetővé teszi a fogantyúk helyzetének gyors megváltoztatását a főoszlopon. A fogantyúk felszerelése abból áll, hogy a csapot behelyezik az oszlop rögzítő furatába, és addig forgatják a fogantyút, amíg az reteszelődik.


Műszaki adatok:

  • Magasság: 101 cm
  • Szélesség: 77 cm
  • Hossz: 23 cm
  • Súly: 2 x 18 kg
  • Profil: 80 x 80 x 3 mm,
  • Anyaga: acél porbevonattal

 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!