Vissza

Összehasonlított termékek

Combzár padokhoz a Home sorozathoz MH-A003

Az MH-A003 -at úgy tervezték, hogy mozgás közben rögzítse a lábakat. Stabil és biztonságos pozíciót biztosít a padon végzett munka során, és megtámasztja Önt a döntött padon végzett gyakorlatok során. több


E-shop: Átmenetileg kiárusítva

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A váz 35x35 mm-es profilból készült, és minden Home sorozat padjához illeszkedik. Az ötfokozatú magasságállításnak köszönhetően biztonságos edzést tesz lehetővé az edzőpadon különböző magasságú emberek számára. Szeretnénk a legkényelmesebb élményt nyújtani Önnek, ezért a gyártáshoz vastag, megnövelt merevségű habréteget használtunk. A tartó fémnek köszönhetően tökéletes kompromisszum a kellemes puhaság és a combok összenyomódását nem engedő merevség között.

Otthoni vonal - berendezés otthoni használatra A Marbo Home sorozat termékei a kezdő testépítés-rajongóknak készültek. A berendezést úgy alakították ki, hogy a lehető legfunkcionálisabb és könnyen összeszerelhető legyen. A Home sorozat felszerelése strapabíró 40x40 mm-es profilból készült, amely a megfelelő árkategóriában a kínai padokhoz hasonlíthatatlan stabilitást garantál. A kivitelezés esztétikáját a három centiméter vastag szivacson és porszórt bevonatú elegáns piros és fekete kárpit hangsúlyozzák.

Vásárlóink biztonsága érdekében berendezéseink biztonságát és a vonatkozó szabványoknak való megfelelését az Európai Minőségügyi Központ ellenőrizte. Ezeknek a teszteknek az eredménye a biztonsági tanúsítvány és a Top Security Certificate, amelyet az otthoni vonalról kapott eszközökhöz kaptunk.


Műszaki adatok:

Magasság: 36 cm
Szélesség: 40 cm
Átmérő: 8 cm
Súlya: 1,2 kg
Szabályozás: 5 pozíció
Profil: 35 x 35 mm
Felület: porfestés

 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése