Vissza

Összehasonlított termékek

Big Bang 3.0 825 gr. narancs

54 aktív hatóanyagot tartalmazó edzés előtti stimuláns több


Íz:  narancs

E-shop: Átmenetileg kiárusítva

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

BIG BANG 3.0

54 aktív hatóanyagot tartalmazó edzés előtti stimuláns

5-FÉLE KREATIN - 16 AMINOSAV - L-KARNITINEK - KOFFEIN ÉS GUARANA - AAKG ÉS CITRULLIN MALÁT - BÉTA-ALANIN - KOENZIM-Q10- AKG - RIBÓZ - VITAMINOK, ÁSVÁNYI ANYAGOK ÉS MÉG SOK MÁS!

54 aktív hatóanyag egyetlen komplex formulában? Igen! A BIG BANG 3.0 egy nagyon erős, nagyon komplex edzés előtti termék, ami 54 aktív hatóanyagot biztosít nagy mennyiségű szénhidrát nélkül! Ez a termék precízen arra lett tervezve, hogy támogassa a testedet fizikai aktivitás közben, különösképpen magas intenzitású edzések során. 5 elemű multi-kreatin mátrixunkkat (6230 mg) is tartalmazza! A minimum 3 gramm alkalmazott kreatin tudományosan bizonyítottan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövidtávú, magas intenzitású erőkifejtések során, mint amilyen például a súlyzós edzés, vagy az intervallum kardió!*

A kolin hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál zsír anyagcseréhez és a normál májfunkció fenntartásához*.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

Keverjen össze 1 adag (33 g - 2 1/2 adagolókanál) Big Bang 3.0 port 500 ml hideg vízzel. Az ital enyhén szénsavas, ezért a kupakot felrázáskor 5 másodpercenként nyissa ki a balesetek elkerülése érdekében.

Figyelmeztetés

Koffeint tartalmaz. Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni!



 
Termék elérhetőségének figyelése