Vissza

Összehasonlított termékek

MADMAX MTi 82 fitness kesztyű

Egyedi, extravagáns és nagyon tartós. Akiknek nincs szükségük kisérletezésre és a mindennapi intenzív edzésükhöz a legmagasabb minőséget akarják. több


Méret: 

Válassz terméktípust

7 590 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Egyszerű kialakítású kesztyű olyanok számára, akik pontosan tudják, hogy mire van szükségük és nem félnek ezt használni. Akiknek nincs szükségük kísérletezésre és a mindennapi intenzív edzésükhöz a legmagasabb minőséget akarják. A madmax márka világszerte több mint 30 országba és több mint 85 minőségi terméket kínál széles körben. A MADMAX logóval kialakított fekete-szürke kesztyű, letisztult formatervezéssel mindenkit megragad.Tépőzára szuper tartós és könnyen használható. A kesztyű tenyér része kiváló minőségű dupla rétegű, mely anatómiailag kialakított, extra kényelmet, könnyebb fogást és csillapítást biztosít fitnesz és súlyzós edzésekhez. A hát és ujjak közötti rész valódi bőr és Body Friend anyag kombinációja amely maximális izzadságcsökkentést és kiváló szellőzést biztosít. A kesztyű tenyér és hátsó részének összekötéséhez kettős speciálisan kialakított ék forma kerül felhasználásra, amelynek célja az ujjak természetes hajlításának, mozgatásának elősegítése, a tökéletes fogás megtartása mellett a kesztyű deformációja, feszülése nélkül. A csuklónál a kesztyű kissé meghosszabbodik a stabilabb csuklótartás edzés érdekében. A tépőzár teljesen pontos záródást biztosít, így a kesztyű tökéletesen illeszkedik a kéz alakjához, szabadságot és kényelmet biztosít. A MADMAX MTi 82 edzőkesztyű, különösen ajánlott fitnesz és súlyzós edzésekhez.


Technikai paraméterek:
  • Anyag: valódi bőr, poliészter, tartalmaz nem textil alkotórészek is.
  • Szín: fekete/szürke
  • Méret: S, M, L, XL, XXL
Mérettáblázat:

Kesztyű S M L XL XXL  
Férfi 17,5-19 19-20,5 20,5-22 22-23,5 23,5-25 MM-sizetable-hand
Crossfit
Női 16-17,5 17,5-19 19-20,5


 

Hasonló termékek

Termék árának követése