Vissza

Összehasonlított termékek

OLIMP LABS BETA-SOLAR SPORT EDITION - 30 KAPSZULA

Az Olimp Beta Solar hármas mátrixa komplex módon védi és táplálja bőrünk sejtjeit, valamint harcol az öregedés jelei ellen! Ideális napozáshoz, szoláriumozáshoz. több


E-shop: elérhető a márkaboltban

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
4 790 Ft
159,67 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Szép és egészséges barnaságért!

Az Olimp Beta Solar hármas mátrixa komplex módon védi és táplálja bőrünk sejtjeit, valamint harcol az öregedés jelei ellen! Ideális napozáshoz, szoláriumozáshoz a bőr barnulási képességének fokozásához, az oxidatív stressz elleni maximális védelem mellett! Továbbá ideális testépítőknek „beszáradt” versenyidőszakban a papírvékony bőr védelmére és a bőr barnítására.

A napozás és a téli időszakok szoláriumozása manapság egyre több kérdést vet fel, mivel az UV sugárzás káros hatása jelentősen meghaladja az éltető nap sugarainak gyógyító hatását. Viszont a napozás jótékony hatását korlátozott mértékben ugyan, de igényli a szervezetünk több egészségmegőrző folyamathoz is, ráadásul egy szép, egyenletesen lebarnult test többnyire dekoratívabb, kellemesebb benyomást kelt. Nehéz meghúzni a határt, hogy napjainkban meddig egészséges a napozás úgy, hogy délben gyakorlatilag negyed óra alatt is leéghetünk. Az még a kisebb probléma, hogy az agresszív UV sugárzás vörösre égeti a bőrünket – a nagyobb gond, hogy rákkeltő hatású, barnulás helyett csak gyorsan lehámló pecsenyevörös bőrt kapunk, ráadásul az így megterhelt bőr nagyságrendekkel gyorsabban öregszik és ráncosodik.

A megoldás, hogy

  • hogy fokozzuk barnulási képességét azzal az anyaggal, ami segíti a barnulást előidéző pigmentációt.
  • hogy a lehető legnagyobb mértékben védjük bőrünket a rákot és egyéb komoly problémákat okozó oxidatív stressztől – antioxidánsokkal.
  • hogy tápláljuk bőrünket a megújuláshoz és fiatalságának megőrzéséhez szükséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal és tápanyagokkal, melyek növelik a hidratáltságát, rugalmasságát és erősítik a hámrétegünket.
  • az Olimp Beta Solar komplex formulája mindegyik kritérium figyelembevételével gondoskodik bőrünkről! 14 komponense a lehető legnagyobb mértékben támogatja és védi bőrünket a napozás során!


Főbb összetétel:

  • Béta-karotin: a legismertebb „napozó vitamin”, hatására gyorsabb, tartósabb barnulás érhető el a legerősebb védelem mellett, mivel a bőrünk sejtjeinek anyagcseréjét fokozza, így egyben segíti a bőr nap elleni védekező reflexét is – a pigmentek termelődésének elősegítésével. Mindamellett erős antioxidáns, így egyben védelmet is nyújt. Szintén fontos, hogy erősíti a nyálkahártyát, javítja a látást, gyorsítja a haj és köröm növekedését és jótékonyan hat a vérkeringésre és szívműködésre.
  • Astaxanthin: nagymértékben növeli a bőr hidratációját, javítja a rugalmasságát és csökkenti a finom ráncok kialakulásának esélyét.
  • Likopin: erős antioxidánsként késlelteti az öregedés bőrön jelentkező jeleinek megjelenését.
  • Lutein: elsősorban a szemet védi a káros UV sugaraktól, de karotinhoz hasonló vegyületként a bőrre is hasonlóan pozitív hatással van.
  • Tirozin + réz: a tyrozin aminosav és a szabadalmaztatott „Albion” szerves kötésű réz gyorsítja a barnulási folyamatot, fokozza a vérkeringést, így egyben javítja a regenerálódási képességet is!
  • Zöld tea kivonat: rendkívül erős antioxidánsként védi a bőrt és a belső szerveinket az öregedés hatásaitól és javítja az anyagcserénket.
  • Pureway C-vitamin: szabadalmaztatott „szerves” C-vitamin, mely magas bioflavanoid tartalmával védi a bőrben lévő hajszálereket, javítja a helyi vérkeringést, segíti a bőrsejtek megújulását, valamint erős antioxidáns hatású! Támogatja az immunrendszerünket, amely a bőrünket is védi a külső behatásoktól, fokozza a sebgyógyulást.
  • E-vitamin: szintén antioxidáns hatású vitamin, egyben erős „anti-aging”, tehát „kozmetikai öregedésgátló” vegyületként tartják számon, mert segít csökkenteni a bőrön jelentkező ráncokat és az idővel kialakuló rugalmatlanságot.
  • Szelén: rákellenes nyomelemként ismerjük, így a káros UV sugárzásnak kitett bőr esetében rendkívül fontos nyomelem. Fokozza a gyógyulási képességet és támogatja az immunrendszert.
  • Cink: szabadalmaztatott „szerves” kötésű Albion cink a sejtmembránok elengedhetetlen alkotóeleme, mely egyrészt nélkülözhetetlen a megújuláshoz, másrészt védi a stressznek kitett, érzékenyebb bőrt a kórokozóktól. A sebgyógyulás egyik alapvető eleme, valamint védi az örökítőanyagokat (RNS, DNS) – akár az UV sugárzás degeneratív hatásától.
  • Mangán: szerves kötésű Albion formulában a cinkkel együtt fokozza a kollagén képződést (bőrmegújító, karbantartó), illetve a bőr állagát megóvó enzimek termelődését. Védi a sejteket az UV sugárzás által kifejtett oxidatív stressz okozta károsodástól
  • Cisztin: fontos kéntartalmú aminosav, mely elengedhetetlen a bőr, a haj és a köröm egyik legfontosabb alkotóelemének (keratin) szintéziséhez.
  • Hialuronsav: a bőr alkotóeleme, a bőr „nedvességtartalmának” szabályzója, a bőrfeszesség egyik legfontosabb feltétele! Hiányában a bőr szárazzá válik, érzékenyebb lesz a külső negatív behatásokra.

 

Kiszerelés:

  • 30 kapszula


Javasolt használat:

  • Napi 1 kapszula étkezés után bő folyadékkal fogyasztva.


Összetevők:


  1 kapszula
Béta-karotin 15 mg
Astaxanthin 2 mg
Likopin 1 mg
Lutein 2 mg
L-tirozin 100 mg
Zöld tea kivonat (98% polifenol, 80% katekin, 55% EGCG) 50 mg

A szabadalmaztatott komplex
C-vitamin és citrus bioflavonoidok PureWay-C®

88,9 mg
    ebből: C-vitamin 80 mg (100%*)
E-vitamin 12 mg (100%*)
Szelén 27,5 µg (50%)
Cink Albion®
10 mg (100%*)
Mangán kelát Albion®
1 mg (50%*)
Réz kelát Albion®
1 mg (100%*)
L-cisztin 10 mg
Hialuronsav 1 mg
*RDA - Ajánlott napi bevitel


 
Termék elérhetőségének figyelése