Vissza

Összehasonlított termékek

Olimp GOLD-VIT C Junior - 15 tasak AKCIÓ

!! 2023.10.11 Lejárat !! Por kiszerelésű, finom málna ízű, 2 féle C-vitamint tartalmazó termék gyermekek számára. több


1 600 Ft
30 nap legjobb ára: 2 500 Ft

2 500 Ft Áfával

-36%

Megtakarítás 900 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

ÚJ generációs C-vitamin termék gyermekek számára!

Az Olimp GOLD-VIT C® Junior természetes forrásból (kiváló minőségű porított acerola gyümölcs), és innovatív PureWay-C® komplexet tartalmaz.

A PureWay-C® szabadalmaztatott új generációs C-vitamint tartalmaz, mely szerves formájának köszönhetően a hagyományos aszkorbinsavas készítményeknél lényegesen nagyobb mértékben képes felszívódni, kíméli a gyomrot!

Az Olimp GOLD-VIT C® Junior egyértelműen túllépett a hagyományos C-vitamin készítményeken, mivel:

  • nagyságrendekkel jobban hasznosul, a C-vitamint kolloid formában tartalmazza. Ebben a szerves formában a szervezet jóval könnyebben képes befogadni, így a bevitt mennyiség lényegesen nagyobb mértékben szívódik fel, másrészt a sokaknál jelentkező gyomorirritációt is nagyságrendekkel csökkenti!
  • C-vitamin tartalma már régóta az egészségünk őreként tartják számon és időközben számtalan további előnyére derült fény!
  • immunrendszer támogatásával segít gyorsabban felgyógyulni a fertőzéses megbetegedésekből, nélkülözhetetlen a kötőszövetek, csontok, porcok és fogak fejlődéséhez, elengedhetetlen a bőr kollagén képzéséhez. Ezen tulajdonságai segítenek, hogy átvészeljük az influenzás időszakot, vagy felépüljünk egy műtét után. A szalagjaink rugalmasak maradhatnak, bőrünk képes megújulni, csontjaink és porcaink megőrizhetik szilárdságukat!
  • hozzájárul a sejtek anyagcseréjéhez, javítja több tápanyag hasznosulását, tehát fogyasztása energizáló hatású lehet egyfajta belülről fakadó természetes frissesség biztosításával – egyszerűen később érezzük magunkon a mentális, vagy fizikális kimerülés jeleit.
  • segíti a vas felszívódását, így a vashiányból eredő vérszegénység egyik legfontosabb ellenszere.
  • mára köztudottá vált, hogy a C-vitamin erős antioxidáns, tehát védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Ez magyarán annyit tesz, hogy az anyagcserénk során keletkező és egyéb úton a szervezetekbe kerülő pl. rákkeltő anyagok és bomlástermékek szabad gyökeit gyorsan megköti, így azok már nem „tapadhatnak meg” a szervezetünkben.

 

Kiszerelés: 15 tasak


Javasolt használat: 
Napi 1 tasak étkezés után, közvetlen fogyasztásra. Kis mennyiségű vízben oldva is fogyasztható.


Összetevők: cukor, maltodextrin, mikrokapszulás L-aszkorbinsavas PureWay-C ® - C-vitamin, 2,8% porított acerola gyümölcs standardizált 15% tartalom (természetes C-vitamin), aroma, savasság szabályozó - nátrium-karbonát; természetes málna íz.

Tápérték:

 
 1 tasakNRV*
C-vitamin
(PureWay-C® és
porított acerola gyümölcsökkel)
110 mg

138%

*% NRV - tápanyag referenciaérték

 


 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!