Vissza

Összehasonlított termékek

Galvanikus arcvasaló inSPORTline Giva

Egy eszköz, amely megtisztítja a bőrt és egyben segíti a kozmetikumok mély felszívódását. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár RAKTÁRON
9 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Giva galvanikus arcvasaló nélkülözhetetlen partnered lesz a bőrápolásban. Az arcvasaló galvánáramot használ, mely a kozmetikumok hatóanyagait hatékonyabban tudja beépíteni a bőr mélyebb rétegeibe . A készülék által kibocsátott hangrezgések hatékonyan és fájdalommentesen tisztítják a bőrt és egyben segítik a vérkeringést és pozitívan stimulálják a nyirokrendszert, ami a negatív anyagok kiürülését eredményezi a szervezetből.

Ez egy olyan készülék, amely három átfogó ápolási funkcióval rendelkezik - tisztítás, táplálás és stimuláció. A szonikus rezgéseknek köszönhetően a tisztító funkció biztosítja a mikroszennyeződések eltávolítását a bőrből és különösen az eltömődött pórusokból. A tápláló funkció elsősorban az apróbb bőrhibák kisimítását szolgálja. Az ápolás utolsó lépése a stimulációs funkció. Ezt a lépést kellemes 42°C-ra melegítés kíséri, ami hatékonyan megnyitja a pórusokat és pontosan oda juttatja a kozmetikai terméket, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ennek köszönhetően a kozmetikumok hatásai egyúttal felerősödnek. 



Használat

Alaposan tisztítsd meg a bőrt az inSPORTline Reggi sminklemosó törülközővel, és hagyd nedvesen a bőrt. Az első fázisban - tisztítás - kozmetikai pálcikával használd a készüléket, mivel a pálcika képes felszívni a bőr szennyeződéseit. Vigyél fel vízbázisú kozmetikai terméket a tamponra - például inSPORTline 3in1 micellás tisztítóvizet. A bőrtisztítás során a bőrt nedvesen kell tartani, ezért ha a tampon gyorsan megszárad, hidratáld újra . A készülék burkolata arra szolgál, hogy a tampont a vasaló fején tartsa. Tehát tegyed a tampont a sapkába, és helyezd a fejre.

Indítsd el a vasalót az alsó gombot lenyomva tartásával. A bőrtisztító mód már indításkor előre be van állítva. A felső gombbal állítsd be az intenzitást (1 - alacsony, 2 - közepes, 3 - magas). Most meg kell érintened a kezeddel a készüléken lévő ezüst csíkot, hogy kiváltsa a rezgéseket, és ezzel egyidejűleg a készülék fejének érintkeznie kell a bőrrel. Haladj végig az arcbőrön, és koncentrálj a bőrhibákra valamint azokra a helyekre, ahol a pórusok a leginkább eltömődnek, a fokozott faggyúképződésre (áll, orr, homlok). Ne időzz egy helyen 10 másodpercnél tovább. Egy fázis hossza 4 perc, utána a funkció automatikusan kikapcsol. Ezért fókuszálj az arc minden területére (lásd a jobb oldali képet) körülbelül egy percig. Az első fázis után távolítsd el a kozmetikai tampon kupakját az arcvasalóról, és távolítsd el a maradék kozmetikai terméket a készülék fejéről.

Most vidd fel a bőrre azt a kozmetikai terméket, amelyet szeretnél hogy mélyen szívja fel a bőröd. Az inSPORTline intenzív hidratáló szérumunkat ajánljuk. Nyomd meg a start gombot, hogy átváltson a második fázisra – a táplálásra. Ugyanúgy, mint az első fázisnál, Mozgasd végig a készüléket az arcodon, és használat közben ismét meg kell érintened az ioncsíkot. 4 perc elteltével tisztítsd meg újra a fejet.

Az utolsó lépésben használj bármilyen krémet, bőrtípusától függően. Választhatsz kínálatunkból - revitalizáló lifting krém , könnyű hidratáló krém vagy ultra hidratáló krém. Elindíthatod a harmadik módot, ez a stimuláció. Ebben a fázisban a készülék feje kellemes 42°C- ra melegszik fel, aminek hatására a pórusok megnyílnak és a szérum hatóanyagai pontosan oda kerülnek, ahol szükség van rájuk. Ismét kövesd ugyanazt az eljárást, mint az előző két lépésben. Használat után kapcsold ki a készüléket és tisztítsd meg kozmetikai kendővel.



Javasoljuk, hogy ezt a tisztító műveletet még egy utolsó fázissal egészítsd ki, ami ugyanolyan fontos, mint a fentiek mindegyik lépése. Szükséges, hogy a nyitott pórusok újra bezáródjanak, és minden hatóanyagot megtartsanak. A tisztítás stimulációs fázisa után nem kell mást tenned, mint használni az inSPORTline Siarto vagy Rosado arcgörgőjét, és masszírozni, valamint egyúttal hűteni az arcot a bal oldalon látható módon.




Technikai adatok - Galvanikus arcvasaló inSPORTline Giva:

  • készülék a bőr minőségének javítására
  • fájdalommentes bőrkezelés
  • galvanikus áramot és hangrezgéseket használ
  • javítja a vérkeringést
  • növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a finom ráncokat
  • fellazítja az eltömődött pórusokat és hatékonyan küzd a pattanások ellen
  • pozitívan stimulálja a nyirokrendszert
  • rendszeresen, heti 3-4 alkalommal alkalmazza
  • három mód: tisztítás, táplálás és stimuláció
  • három intenzitási beállítás: 1 - alacsony, 2 - közepes, 3 - magas
  • egy fázis hossza: 4 perc
  • töltési idő: 2 óra
  • használati idő töltésenként: 1 óra
  • Teljesítmény: 1,7 W
  • akkumulátor kapacitása: 420 mAh
  • méretek: l16 x sz4,5 x ma3 cm
  • súlya: 64 g
  • anyaga: ABS

 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

2

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 16. 3. 2023

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

jó, azt teszi, amit tennie kell.

Termék árának követése