Egészség és szépség>Masszázs kiegészítők>Face Rollerek > Arc masszázs henger inSPORTline Rosado (Termékkód: 23009)

Arc masszázs henger inSPORTline Rosado

Masszázshenger természetes rózsakvarc kövekből. Alkalmas az arc és az egész test kellemes masszírozására.

Masszázshenger természetes rózsakvarc kövekből. Alkalmas az arc és az egész test kellemes masszírozására. több »

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
5 000 Ft
Nettó ár:
3 937,01 Ft
Gyártói listaár:
6 300 Ft
- Megtakarítás 1 300 Ft (21%)
Hűségkedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

 • Leírás
 • Hasonló termék (4)

Arc masszázs henger inSPORTline Rosado

Az inSPORTline Rosado face roller rózsakvarc természetes ásványból készül. A henger segítségével végzett masszázs támogatja a vérkeringést a bőrben, és ezáltal csökkenti a duzzanatokat és a mély ráncokat. Ráadásul a masszázs intenzíven ellazítja az arc, a nyak és a dekoltázs izmait, és ugyanakkor segít a kozmetikumok jobb felszívódásában

rózsakvarc kő, amelyet a gyártás során használtak, rengeteg pozitív hatással bír. Nemcsak az izomfeszültséget oldhatod le vele, hanem megnyugtatja az elmét, és negatív érzelmeket és ingerlékenységet szabadíthat fel. A masszázshenger a hűtőben tárolható, és minden reggel "felébresztheted" bőröd egy kellemes hűsítő masszázzsal! A téli időszakban viszont a henger felmelegíthető meleg vízben, és egy melegítő masszázzsal kellemesen felmelegítheted az arcod.
 

Figyelmeztetés: a henger természetes ásványi anyagokból készül, és nagyon törékenyek. Földre eséskor eltörhet, ezért legyél óvatos a kezelés során.

 

 

Használata

Vigyél fel krémet, olajat vagy más kozmetikai készítményt az arcra és a dekoltázsra! Kezdd a masszázst a hengerrel a dekoltázs területén, mindig igyekezz alulról felfelé és középről kifelé masszírozni. Ne gyakorolj túl nagy nyomást a hengerre, a masszázsnak kellemesnek kell lennie. Folytasd a nyak területét a kulcscsonttól az állkapocs felé. Ezután az áll közepétől felfelé egészen a fülig. A száj sarkaitól a fül felé, majd így folytasd egészen a szeme alatti részig. A henger rövidebb részével enyhén masszírozható a szem alatti, az orr vagy a szemöldök területe. A homlok területét megmasszírozhatod a hosszabb oldallal, majd ismét felfelé és a középponttól a kifelé.

A henger használható a test bármelyik részén. A kellemes hűsítő vagy melegítő masszázs képes ellazítani a test bármely izomzatát.

 

Rózsakvarc

rózsakvarc természetes ásvány az önzetlen szeretet köve, amely pozitív energiát, szeretetet és szelídséget hoz az életbe. Elősegíti a nyugodt alvást, és megnyugtatja elménket. Nagyszerű hatással van a bőrre, segít csökkenteni a ráncokat, és elősegíti a bőr regenerálódását. Mélyíti a művészet iránti érzékenységünket, ami felébreszti képzeletünketkreativitásunkat és inspirációnkat. Nyugtat bánat, trauma és válság esetén. Minden használat után kozmetikai törlőkendővel tisztítjuk. A rózsakvarcot holdfénnyel töltjük - lehetőleg teliholdkor (nem napfényben - elhalványulhat!). 
Megjegyzés: mivel természetes kőről van szó, és a természetet nem befolyásoljuk, az egyes hengerek színárnyalatai kissé eltérhetnek.


Technikai leírás: 

 • henger rózsakvarc természetes kövekből
 • könnyű használat
 • vérkeringés és a bőr rugalmasságának hatékony növelése 
 • segít csökkenteni a ráncokat 
 • enyhíti a karikákat és a duzzanatokat a szem alatt
 • megkönnyíti a kozmetikumok felszívódását
 • segít mélyen táplálni a bőrt  
 • a természetes ásvány pozitív hatásai 
 • használható a test bármely részére 
 • a henger kozmetikai törlőkendő segítségével tisztítható  
 • melegíthető meleg vízben vagy hűthető hűtőszekrényben 
 • méretek: h14,5 x sz6 cm
 • súly: 70 g

Arc masszázs henger inSPORTline Rosado - ezen kategóriákba besorolva: