Egészség és szépség>Masszázs kiegészítők>Face Rollerek > Masszázssegédeszköz-készlet inSPORTline Siarto Set (Termékkód: 23007)

Masszázssegédeszköz-készlet inSPORTline Siarto Set

Masszázssegédeszköz-készlet az arc és az egész test átmasszírozására. Rendszeres használatával a bőr minőségibb kinézete és az izmok ellazítása érhető el.

Masszázssegédeszköz-készlet az arc és az egész test átmasszírozására. Rendszeres használatával a bőr minőségibb kinézete és az izmok ellazítása érhető el. több »

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
5 900 Ft
Nettó ár:
4 645,67 Ft
Gyártói listaár:
7 100 Ft
- Megtakarítás 1 200 Ft (17%)
Hűségkedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

 • Leírás
 • Hasonló termék (4)

Masszázssegédeszköz-készlet inSPORTline Siarto Set

Az inSPORTline Siarto Set masszázssegédeszköz-készlet praktikus masszázshengerből és jáde természetes ásványi kövekből áll. A készletet a Gua Sha nevű masszázstechnikához használják. A Gua Sha egy hagyományos kínai orvoslásból származó technika. Egy kellemes masszázsról van szó, amelynek segítségével aktiváljuk a nyirkot a bőr alatti szövetben, és így oldjuk az izmok feszültségét. A Gua karcolást jelent, a Sha pedig tagadást. A Gua Shy segítségével szó szerint "kikaparjuk a test hiányosságait". Némely esetben a masszázs után vöröses foltok jelenhetnek meg a bőrön. Azonban semmi ok az aggodalomra. A bőrpír nem jelent semmi rosszat, és legkésőbb egy hét múlva eltűnik. A masszázshenger és a kő a hűtőben tárolhatóak, és minden reggel "felébresztheted" bőröd egy kellemes hűsítő masszázzsal! A téli időszakban viszont a masszázssegédeszközök felmelegíthetők meleg vízben, és egy melegítő masszázzsal kellemesen felmelegítheted az arcod.

A henger és a kő segítségével végzett masszázs elősegíti a vérkeringést a bőrben, és ezáltal csökkenti a duzzanatokat és a mély ráncokat. Ráadásul a masszázs intenzíven ellazítja az arc, a nyak és a dekoltázs izmait, és ugyanakkor segít a kozmetikumok jobb felszívódásában. A jáde kő, amelyet a gyártás során használtak, rengeteg pozitív hatással bír. Nemcsak az izomfeszültséget oldhatod le vele, hanem megnyugtatja az elmét, és negatív érzelmeket és ingerlékenységet szabadíthat fel.

Figyelmeztetés: mindkét masszázssegédeszköz természetes ásványi anyagokból készül, és nagyon törékenyek. Földre eséskor eltörhetnek, ezért legyél óvatos a kezelés során.

 

 


Használata

Vigyél fel krémet, olajat vagy más kozmetikai készítményt az arcra és a dekoltázsra! Kezdd a masszázst a hengerrel a dekoltázs területén, mindig igyekezz alulról felfelé és középről kifelé masszírozni. Ne gyakorolj túl nagy nyomást a hengerre, a masszázsnak kellemesnek kell lennie. Folytasd a nyak területét a kulcscsonttól az állkapocs felé. Ezután az áll közepétől felfelé egészen a fülig. A száj sarkaitól a fül felé, majd így folytasd egészen a szeme alatti részig. A henger rövidebb részével enyhén masszírozható a szem alatti, az orr vagy a szemöldök területe. A homlok területét megmasszírozhatod a hosszabb oldallal, majd ismét felfelé és a középponttól a kifelé.

Ugyanilyen módon használd a követ is nyirok felpezsdítésére! Használd a kő lekerekítését az arc egyes részein! Igyekezz a követ a lehető legnagyobb felületével (dőlésszög kb. 15°) használni, hogy a kő energiáját átvidd a bőrre! A lehető leglátványosabb eredmények elérése érdekében a masszázst rendszeresen alkalmazza a nap végén, a smink eltávolítása után.

A henger és a kő is használható a test bármelyik részén. A kellemes hűsítő vagy melegítő masszázs képes ellazítani a test bármely izomzatát.Jáde

A Jáde természetes ásvány egy védő kő, amely szeretetet, békét és harmóniát hoz életünkbe. Alkalmas a szervezet méregtelenítésére, segít a szervezetnek megszabadulni a káros anyagoktólMegnyugtatja elménket, és összhangba hozza a lelket a testtel. Emlékeztet arra, hogy pozitívan kell gondolkodnunk, és a jó befejezésekre kell összpontosítanunk. Képes enyhíteni a migrént, és mérsékelni az erős fejfájást. Minden használat után kozmetikai törlőkendővel tisztítjuk. Tölthetjük a követ bármennyi ideig közvetlen napfényen, amíg nem érezzük, hogy tele van energiával.
Megjegyzés: mivel természetes kőről van szó, és a természetet nem befolyásoljuk, az egyes hengerek színárnyalatai kissé eltérhetnek.


Technikai leírás: 

 • készlet a Gua Sha masszázstechnikához 
 • vérkeringés és a bőr rugalmasságának hatékony növelése 
 • könnyű használat
 • segít csökkenteni a ráncokat 
 • jáde természetes féldrágakő 
 • enyhíti a karikákat és a duzzanatokat a szem alatt
 • megkönnyíti a kozmetikumok felszívódását
 • segít mélyen táplálni a bőrt  
 • a természetes ásvány pozitív hatásai 
 • használható a test bármely részére 
 • a henger és a kő kozmetikai törlőkendő segítségével tisztítható  
 • melegíthető meleg vízben vagy hűthető hűtőszekrényben 
 • méretek:
  • henger: h14,5 x sz6 cm
  • kő: h8 x sz5,5 cm
 • súly:
  • henger: 70 g
  • kő: 40 g

Masszázssegédeszköz-készlet inSPORTline Siarto Set - alternatívák - minden raktáron!

Masszázssegédeszköz-készlet inSPORTline Siarto Set - ezen kategóriákba besorolva: