Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech Arthro Forte - 120 tabletta

Étrend-kiegészítő tabletta növényi kivonatokkal, MSM-mel, glükózaminnal, kondroitinnal, MSM-mel, hidrolizált porcporral, C-vitaminnal. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
7 990 Ft
66,58 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Miért ajánljuk az Arthro Forte tablettát?

 

A korábbi, népszerű* termékünk új névvel és frissített összetétellel, K2VITAL® és ChondrActiv® szabadalmaztatott formulák és egyéb aktív hatóanyagok hozzáadásával bővült.

Az Arthro Forte tablettában található C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok, a csontozat, az erek és a fogíny normál állapotának fenntartásához. Ezen kívül a termékben található kalcium, mangán és K-vitamin szintén hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

A fent említett vitaminok és ásványi anyagok mellett az Arthro Forte tabletta II-es típusú kollagént tartalmazó ChondrActiv® formulát is tartalmaz.




Kiknek ajánljuk az Arthro Forte tablettát?

 

  • Aktív életet élő hölgyeknek és uraknak is
  • Változatos étrend mellé
  • Akik italpor helyett szívesebben fogyasztanak tablettás terméket

Hogyan kell szedni a BioTechUSA Arthro Forte tablettát?

Az Arthro Forte tabletta az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
 
Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 3 db tablettát egy nagy pohár vízzel. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!
 
Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Fogyasztása nem ajánlott ismert betegség, valamint gyógyszerszedés esetén, illetve gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők

tömegnövelő szer (cellulóz gél), glükózamin-szulfát-kálium-klorid (rákfélék) 18%, kalcium ortofoszforsavval alkotott sói, metil-szulfonil-metán 7,6% [metil-szulfonil-metán, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], kondroitin-szulfát 7,6%, bevonat {stabilizátorok [poli(vinil-alkohol)-poli(etilénglikol) ojtott kopolimer, polivinil-alkohol], csomósodást gátló anyagok (talkum, zsírsavak mono- és digliceridjei), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok)}, áfonya (Vaccinium macro- carpon) gyümölcskivonat, indiai tömjénfa (Boswellia serrata) gyantakivonat, ChondrActiv® hidrolizált porcpor 2,8%, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnézium- sói, szilícium-dioxid), bromelain por, lucerna (Medicago sativa) teljes növény kivonat, gyömbér kivonat [gyömbér (Zingiber officinale) rizómakivonat, maltodextrin], L-aszkorbinsav, kurkuma (Curcuma longa) rizómakivonat, L-hisztidin, L-fenilalanin, heszperidin (Citrus aurantium gyümölcskivonatból), ördögcsáklya (Harpagophytum procumbens) gyökérkivonat, mangán-szulfát, ázsiai ginzeng (Panax ginseng) gyökérkivonat, K2VITAL® menakinon. Tejet, tojást, glutént, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült


 
Termék árának követése