Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech Multi Hypotonic Drink

Hipotónikus ital magas vitamin és ásványi anyag tartalommal, ugyanakkor alacsony kalóriatartalmú diétás készítmény (invert cukorral és édesítőszerrel) több


Íz: 

Válassz terméktípust

6 790 Ft
679 Ft / 100 ml

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A BioTech Multi Hypotonic Drink gyors folyadék utánpótlást, továbbá az italban megtalálható vitaminok, ásványi anyagok összes előnyét biztosítja. Testünk folyadékot veszít az izzadás során, ami edzésteljesítményünk csökkenéséhez vezet. A folyadékon kívül az izmoknak szükségük van energiára a munkához. Ezért optimális a BioTech Multi Hypotonic Drink, amely szénhidrát tartalma révén energiát biztosít az izmok számára. A megemelkedett energiaszintet jobb teljesítmény kíséri. 

Mindenki tapasztalhatta a testedzés utáni izomlázat. A BioTech Multi Hypotonic Drink vitamintartalma csökkenti az izomláz kialakulásának lehetőségét.

Felhasználási javaslat: a kész ital elkészítéséhez oldjunk fel 10 ml Multi Hypotonic Drink koncentrátumot 500 ml vízben.

Kiszerelés: 1000ml


 

Hasonló termékek

Termék árának követése