Vissza

Összehasonlított termékek

Női leggings Boco Wear Bottle Green Cropped

Ultrakényelmes, könnyű, légáteresztő és nedvességelvezető anyagból készült női sport leggings magas derékkal, alkalmas fitnesshez, erősítéshez, futáshoz vagy jógához. több


Szín:  zöld

Méret: 

Válassz terméktípust

17 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Boco Wear Bottle Green Cropped női leggings köszönhetően eredeti dizájnjának és tökéletes funkcionális tulajdonságainak a ruhásszekrényed legkedveltebb fitness ruhadarabjává válik. A magas derék tökéletesen leszorítja a hasat, és nem csak aláhúzza ezzel a gyönyörű női idomokat, hanem köszönhetően a széles guminak a leggings mindig a helyén marad! Ennek a leggingsnek a gyártása során az ún. Seamless technológia volt használva, ami azt jelenti, hogy a leggings szinte varrásmentes, és az egyedi varratok laposak a kellemetlen dörzsölés vagy a bőrirritáció megelőzése érdekében. Még a legnehezebb, kihívásokkal teli edzéseket is teljes kényelemben élvezheted. A leggings ráadásul speciális anyagból készült, amely biztosítja az abszolút átlátszatlanságot még akkor is, ha az anyag meg van feszítve, ami garantálja a biztonságot bármilyen edzés során.

Boco Wear Bottle Green Cropped női leggings nemcsak optikailag formálja az alakot, hanem az anyag, amelyet a gyártás során használnak, teljesen légáteresztő és nedvszívó, hogy mindent beleadhass, miközben teljesen száraz maradsz.

 

Technikai leírás:

  • magas elasztikus derék
  • egyszerű szabás
  • varrásmentes leggings - Seamless technológia
  • rendkívül  elasztikus funkcionális anyag 
  • egészségre ártalmatlan anyag 
  • légáteresztő anyag, amely elvezeti a nedvességet
  • alkalmas fitnesshez, futáshoz, erősítéshez, jógához, Pilateshez, aerobikhoz
   

Mérettáblázat

Méret Derékbőség Csípőbőség Comb kerülete Testmagasság
XS/S 54 – 73 cm 82 – 96 cm 43 – 56 cm 156 - 178 cm
S/M 73 – 81 cm 96 – 104 cm 56 – 61 cm 165 - 178 cm 
M/L 81 – 90 cm 104 – 110 cm 61 – 66 cm 178 - 180 cm 
Derékbőség

 
Termék árának követése