Vissza

Összehasonlított termékek

inSPORTline Airbike Beast crossfit bicikli

Adj ki magadból mindent az inSPORTline Airbike Beast-tel! Told lábbal, húzd a kezeddel feszegesd a határáid! Ez a crossfit gép tökéletes workout élményt nyújt, valamint ideális az intervallumos edzéshez. több


601 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Airbike Beast egyedi mozgás és fékrendszerrel érkezett az intenzív kondíciós edzés kedvelőihez. A klasszikus lendkerék helyett egy acél ventilátor biztosítja az ellenállást annak a függvényében, hogy milyen gyorsan tekerünk az airbike-on. Az ellenállást egyáltalán nem kell állítani, elég egy kicsit gyorsabban tekerni annak fokozása érdekében. Az AirBeast-en nemcsak a lábakat erősítheted, hanem a karokat is. Mivel a markolatok össze vannak kötve a pedálokkal, lehetőség nyílik váltva, vagy együttesen edzeni, a géppel használva csak a karokat, csak a lábakat, vagy együtt mindkettőt. Amennyiben csak a felsőtestet szeretnénk megdolgoztatni, a lábakat kényelmesen megtámasztva kézzel hajthatjuk az airbike-ot. A nyereg magassága és pozíciója állítható, így megfelel bármilyen testmagasságú felhasználónak.

A kezelőfelület egyszerű és áttekinthető. A klasszikus gyorsindítás mellett több, az intervallum edzés és edzéscélok beállítására fókuszáló program közül is választhatsz. Két intervallum program létezik, de saját programot is beállíthatsz pontosan az igényeid szerint. Említést érdemel még a célpulzus beállítására szolgáló program. Állítsd be a pulzusszámot, amelyet edzés közben szeretnél elérni, és a szobakerékpár a kijelzőn megmutatja, hogyan kell tekerned, hogy azt elérd! Ha nem tudod, milyen célpulzusszámot adj meg, a gép az életkorod alapján kiszámítja a maximális célpulzusszámot, és célértékeket javasol a hatékony edzéshez. Az LCD-kijelzőn az összes mért érték nyomon követhető, beleértve a percenkénti fordulatszámot és a wattban kifejezett teljesítményt is.


Légellenállás

Az egyedi légellenállásos fékrendszerének köszönhetően az AirBike Beast terhelését nem kell beállítani. A 4,8 kg súlyú acélventillátor olyan gyorsan forog, mint ahogy tekerik a gépet. A tekerés intenzitásának fokozásával növekszik a terhelés folyamatosan, minden zökkenés és ugrás nélkül. A kialakításnak köszönhetően az edzés közben leadott teljesítmény  3 – 1260 W közt mozoghat, ami tökéletesen bizonyítja az airbike sokoldalúságát. 


Mozgó markolatok

A kartámaszok több nemcsak fogási pozíciót tesznek lehetővé, hanem csak a felsőtest bekapcsolásának lehetőségét is. A felső és alsó test együttes mozgásával az egész test hatékonyan megdolgoztatható. A következő lehetőség a lábak teljes leállítása, megtámasztva azokat a támasztékon.  Ezzel a trükkös megoldással csak a karok dolgoznak. Az edzés után a mozgó karok csapszeggel rögzíthetők a véletlen sérülések elkerülése érdekében. Az edzés közbeni legkellemesebb érzés érdekében a fogantyúkat vastag, puha és tartós habréteg borítja.


Intervallum edzés

Az egyik az AirBike Beast szobakerékpár fő funkciói közül az előre beállított intervallum programok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy gombnyomással elindítsd az edzést. A programok magas intenzitású intervallum edzésre (H.I.I.T.) összpontosítanak, amely hatékony módja a testsúly csökkentésének és a szív- és érrendszer támogatásának. Az intervallum edzés gyorsan váltogatja a nagy erőfeszítést igénylő gyakorlatokat a pihenéssel, és így segít téged a zsírégetésben. Ha az előre beállított intervallumok hossza nem felel meg neked, akkor beállíthatod saját programod az elképzeléseid szerint.

 

Állítható nyereg

A helyes ülés a szobakerékpáron történő hatékony edzés alapja. Többek között ezért az AirBike Beast állítható, kényelmes és anatómiailag formázott párnázattal ellátott nyereggel rendelkezik. A könnyen hozzáférhető karok segítségével módosítható a nyereg magassága és vízszintes pozíciója, így egyedülálló lehetőséged van pontosan az elképzeléseidhez igazítanod az üléspozíciót.
 

 

Főbb jellemzők:

  • professzionális szobakerékpár légfékrendszerrel
  • mozgó fogantyúk (a biztonság érdekében álló helyzetbe lezárhatók, ha a gép nincs használatban)
  • áttekinthető LCD kijelző
  • ergonómikus nyereg
  • szállítókerekek
  • palacktartó
  • talajkiegyenlítő rendszer
  • 7 program: 2 előre beállított intervallum program, manuális intervallum program, célérték (idő, távolság, kalória, pulzusszám) beállítása 
  • kijelző megjeleníti: idő, percenkénti fordulatszám, sebesség, távolság, kalória, teljesítmény wattban és aktuális pulzusszám

Technikai adatok:

lendkerék tömege 4,8 kg
ellenállás állítása ellenállás a sebességgel növekszik
ellenállás fokozatok korlátlan
fékrendszer levegő
szabadfutás nem
programok 7
HRC program nincs
WATT program nincs
általános test kondi (Recovery) nincs
testzsír mérés (Body Fat) nincs
manuális program igen
pulzusmérés nincs
kulacstartó igen
tablettartó nincs
transzportkerekek igen
szintezés igen
mellkasi öv vevő igen, kódolatlan analóg 5kHz-es jelhez
a Sigma 5kHz-et (hatótávolság 1 méter, elemcsere lehetőségével) vagy Polar T34-t (hatótávolság 4 m, elemcsere nem lehetséges) ajánljuk
mellkasi öv a csomagban nem
audio bemenet nincs
összecsukható konstrukció nincs
összeállított méret 123 x 67,5 x 142 cm
összecsukott méret X
maximális teherbírás 150 kg
maximális felh. magasság nincs
súly 72 kg
táp 4x AA elem
kategória SC (EN957 norma szerint)
használat edzőtermi


Videó


Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

2

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 10. 1. 2021

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Mozgasigény

Semmi

Semmi


Paraméterek

Lendkerék súlya (kg) 4.80 kg
Mellkasi öv nem
Ellenállás vezérlése A pedálozás sebességétől függ
Maximális teherbírás (kg) 180 kg
Fékrendszer Légellenállásos
Ergométer nem
Programok száma 7
Pulzusmérők a markolatban nem
Ellenállási fokozatok Folyamatos
Szintezés beállítás igen
Transzportkerekek igen
Súly 72 kg
Elem 4x AA elem
Felhasználó max. magassága (cm) kikötés nélkül
Összeállított méretek (H/Sz/M (cm)) 123 x 67,5 x 142 cm
Célcsoport Edzőtermi használatra

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!