Vissza

Összehasonlított termékek

Bőrkarkötő W-TEC Cronkroad

Stílusos bőrkarkötő természetes ásványokkal, mágneses kapoccsal, W-TEC logóval több


Hossz: 

Válassz terméktípust

9 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Cronkroad eredeti bőrből, természetes ásványokkal készült karkötő tökéletes kiegészítője mindennapjaidnak. Mágneses fémcsatja biztosítja, hogy mindig stabilan a csuklódon maradjon, mégis könnyen tudd fel-és levenni. A bőr természetes színe és a kövek tökéletesen kiegészítik egymást, és elegáns külsőt kölcsönöznek neked. 
A karkötő egyik része minőségi, sötétbarna bőrből áll, másik része pedig kétféle ásványból: a szodalitból és a hematitból. A bőrt, mint anyagot mindig is használták ékszerek és kiegészítők készítésére, mert tartós, szép, és kellemes a tapintása.
A szodalit olyan energiákat sugároz, melyek pozitív hatással vannak gondolkodásodra és intuíciódra. Nem csak kreativitásod és logikai gondolkodásod fejleszti, hanem segít a koncentrációban is. A szodalit nyugtató hatása segít tisztán látni és megszabadulni félelmeidtől, szorongásaidtól.
A hematit arról a hatásáról legismertebb, hogy segít elnyelni a negatív energiákat, így enyhíti a stressz és a szorongás tüneteit, ezáltal könnyebbé téve mindennapjaid. Ennek a kőnek támogató és stabilizáló energiái vannak, melyek megkönnyítik, hogy visszaszerezd belső egyensúlyod, fejlesztik az önbizalmad, és átsegítenek, mikor épp nehéz periódusát éled életednek.
Ez a puha bőrkarkötő nemcsak kellemes tapintást nyújt, tökéletesen is illeszkedik csuklódra, természetes ásványai pedig amellett, hogy dekoratívak, segíthetnek, hogy életed nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyen.
A W-TEC Cronkroad bőrkarkötő egy stílusos, vagány kiegészítő, nem csak motorosoknak.

Technikai leírás:

  • magas minőségű bőrkarkötő természetes ásványokkal
  • eredeti bőrből készült
  • szodalit és hematit gyöngyök
  • fém csat erős mágnessel
  • tökéletes akár mindennapi használatra is
  • anyaga: eredeti bőr, szodalit, hematit
  • hossza: 20 cm, 22 cm, 24 cm
  • súlya: kb 20 g
  • ajándékdobozban szállítjuk

 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

3

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 13. 2. 2022

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

ok

Hasonló termékek

Termék árának követése