Sport>Görkorcsolyák>Fila görkorcsolyák > Görkorcsolya Fila NRK Carbon (Termékkód: 010617040)

Görkorcsolya Fila NRK Carbon - AKCIÓ

A carbon bevonat, annak ellenére, hogy nagyon könnyű, növeli a teljesítményt, a stabilitást és a tartósságot. A bélés puha és egyben sportos illeszkedésével kényelmet és kitűnő műszaki alapot biztosít. Lengéscsillapító található a sarkakon.

A carbon bevonat, annak ellenére, hogy nagyon könnyű, növeli a teljesítményt, a stabilitást és a tartósságot. A bélés puha és egyben sportos illeszkedésével kényelmet és kitűnő műszaki alapot biztosít. Lengéscsillapító található a sarkakon. több »

Méret
42 43 44
Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
67 900 Ft
Nettó ár:
53 464,57 Ft
Gyártói listaár:
81 500 Ft
- Megtakarítás 13 600 Ft (17%)
Hűségkedvezmény:
Hitelkalkulátor

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Hasonló termék (8)

Görkorcsolya Fila NRK Carbon

Az NRK Carbon Fila görkorcsolya egy freeskate férfi görkori azoknak, akik már bátrabbak és akár ugrálni is mernek a görkorcsolyával, akik egy intenzívebb mozgásstílust képviselnek. Ez már a fitnesz kategóriát tulszárnyalja. Az átlagnál erősebb cipőrésszel, kerekekkel és csapágyakkal rendelkezik. Alkalmas nagyobb ugrásokra, farolásokra vagy szlalom görkorziásra. Legfőbb jellemzője a fordulékonysága. 80 mm-es kerekei vannak, és ezek a kerekek a lehető legközelebb lettek elhelyezve egymáshoz, majd az egész keréksor egy kicsit előrébb helyezkedik el, ami a görkorcsolyák közt a legfordulékonyabb típussá teszi. Ezek a görkorcsolyák nem csak ugrálásra vagy különféle trükkös csúszásokra alkalmasak, hanem városi tempósabb korizásra is.Extreme Slider a külső nagyobb igénybevételnek kitett részének védelmére van beépítve ebbe a görkorcsolyába. Az öntött, alacsony profilú alváz és a kerek a manőverezhetőség és kontroll növelésére tervezték.

Technikai adatok:

Alváz:
6000-es sorozatú, extrudált alumínium, 2x ívelt - leeresztett profil - szuper könnyű - 4 kerék - 231mm (UK 3-4), 239mm (UK 4,5-7,5), 243mm (UK 8-12) - előre-hátra és oldalirányba állítható.
Cipő felsőrész: karbon/üvegszál. Magas hőstabilitású.
Cipőszár: erős, magas
Lábfej pánt: Mikro-állítható alumínium csat 
A cipő jellemzői: Sportos illeszkedés, előformázott párnázás. Heel Shock Absorber.
Kerekek: FILA URBAN 72mm/84A (UK 3-4), 76mm/84A (UK 4,5-7,5), 80mm/84A (UK 8-12).
Csapágyak: ABEC 9
Mechanika: 8 mm-es verseny tengelyek, alumínium alátétek
Szín: fekete/fehér