Vissza

Összehasonlított termékek

Fila Madame Houdini görkorcsolya Fekete/Szürke/Lazac AKCIÓ

Nagy kényelem és támogatás, könnyű mozgathatóság és fékezés kompakt vázzal. Dupla beállítás a kerekekhez. Különleges női változat. több


Méret: 

Válassz terméktípust

33 600 Ft
30 nap legjobb ára: 72 300 Ft

72 300 Ft Áfával

-54%

Megtakarítás 38 700 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Fila Madame Houdini Fekete/Szürke/Lazac görkorcsolya legigényesebb felhasználók számára készült, akik szeretnék fitten tartani magukat.  A görkorcsolya magas védelmet nyújt a műanyag váznak, a teljes körű teljesítménynek és  megjelenésnek köszönhetően! Már az első korcsolyázás után észre fogod venni, milyen kényelmes támasztást nyújt a boka számára.  A merev csat, a mikro-beállító zárókar és az anatómiai párnázás lehetővé teszi az erő hatékony átvitelét a kerekekre, az azonnali irányváltást és a maximális dinamizmust. Az illeszkedés testreszabható a fűzőből és dupla karból álló zárrendszernek köszönhetően a lábfejen és a csaton. A sarokrészen található ütésgátló betét hatékonyan tudja eloszlatni az ütközést a talajjal. Az alumíniumból készült váz oldalsó állítást tesz lehetővé, emellett két különböző kerékkészlet számára kínál vázat: 4x80 vagy 84 mm-es kerekekkel, vagy 3x90 vagy 100-as kerekekkel használható. A kerékbeállításnak köszönhetően minden korcsolyázó személyre szabhatja saját korcsolyázási stílusának megfelelően. A görkorcsolyát női lábra tervezték és gyártották.

Technikai adatok - Fila Madame Houdini görkorcsolya Fekete/Szürke/Lazac:
  • Sportos kényelem: Sportos szabás, formázott párnázás, sarok ütésgátló 
  • Fémek: Fila 80 mm/82A kerekek, ABEC 7 csapágyak, fém tengelyek, alumínium alátétgyűrű, alumínium alváz
  • Zárás: Erős, magas szabású görkorcsolya, csattal, fűzővel és pánttal 
  • Anyag: alumínium, műanyag
  • Szín: fekete/szürke/lazac

 

Hasonló termékek

Termék árának követése