Vissza

Összehasonlított termékek

CASCO SPEEDster-TC plus országúti és triatlon kerékpár sisak - fekete-piros

Országúti és triatlon fejvédő, integrált szemvédelem. több


Szín:  fekete-piros

Méret:  L

76 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

SPEEDster-TC Plus: aerodinamikus fejvédő integrált szemvédelemmel.

A 2014-es Eurobike szakkiállításon mutatta be a Casco legújabb fejlesztését, a SPEEDster országúti és triatlon fejvédőt integrált szemvédelemmel. Az Adaptive Aerodynamik technológiával tökéletesített kialakítás mellett fontos technikai újítás az integrált SPEEDmask lencse, mely a hagyományos napszemüvegekhez képest rendkívül széles látómezőt biztosít. A beépített SPEEDmask használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi, így a Casco fejlesztésének köszönhetően a jövőben sem speciális dioptriás napszemüvegek, sem egyéb drága sportszemüvegek beszerzésére nem lesz szükség. A SPEEDmask technológia segítségével a fényviszonyok esetleges hirtelen változásakor (pl. alagútba hajtás) az integrált szemüveg akár menet közben is egy egyszerű mozdulattal a sisak tetejére csúsztatható, így az erős szűrési faktorral rendelkező lencse könnyedén eltávolítható a látómezőből. Az optikailag első osztályú, prémium minőségű lencsék négy különböző színben kaphatók és saját kezűleg is pillanatok alatt cserélhetők 
 
Az alumínium rovarhálóval ellátott nagyméretű szellőzőnyílásoknak köszönhetően a menetszél akadálymentesen járja át a teljes bukót, ezáltal biztosítva viselőjének a maximális szellőzést. A beépített szemüveg mellett a Casco a színek terén is további egyedi érdekességeket kínál: a 16 különböző színárnyalatban elérhető fényvisszaverős MyStyle drótok pillanatok alatt cserélhetők, ezáltal a SPEEDster bukósisak mindig kiválóan passzol a kedvenc ruhadarabjainkhoz, vagy bármely csapatmez színeihez. A Casco fejvédőktől megszokott sisakkomfortot az optikailag első osztályú integrált lencse, az egyénileg szabályozható ergonomikus állíthatóság és nem utolsósorban a kényelmes illeszkedés garantálja.

Plus csomag tartalma:

A „Plus“ csomag tartalma egy négyévszakos felhasználást biztosító esővédő borítás a hideg vagy esős napokra, valamint egy multifunkcionális kendő és egy napellenző sild, melyekkel mindig az aktuális időjárási viszonyoknak megfelelően tudjuk variálni sisakunk felszereltségét. 

M: 54 - 58 cm
L: 59 - 63 cm 

A SPEEDster-TC Plus esetében alkalmazott Casco technológiák:

  • Adaptív Aerodinamika: Az Adaptív Aerodinamika technológia lényege, hogy a sisak minden esetben alkalmazkodik a különböző testtartások által szabott levegőáramlási feltételekhez, ezáltal mindig a lehető legjobb teljesítményt segíti elő.
  • Flip-Up SPEEDmask: Az optikailag első osztályú integrált szemüveg egyedülálló módon akár menet közben is egy egyszerű mozdulattal a sisak tetejére csúsztatható.
  • Szemüvegeseknek is ajánlott: A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi.
  • Zárt oldalfelület: A SPEEDster oldala zárt, hátsó felülete bordázott, ezzel is elősegítve a kisebb légellenállást, mely az áramvonalas légelvezető élekkel és a megfelelő testhelyzettel összhangban, úgynevezett adaptív aerodinamikát eredményez.
  • Megnövelt tarkóvédelmi zóna:A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.
  • Monocoque ultra: Ezen innovatív technológiával ellátott fejvédők külső héjszerkezete több különböző rétegből áll, mely garantálja a legmagasabb szintű védelmet és a divatos sisakforma kialakításának lehetőségét.
  • Freshair Ventilation 2. szellőzés: A fejvédő felső részén található nagyméretű szellőzőnyílásoknak köszönhetően a menetszél akadálymentesen átjárja a teljes sisakot, ezáltal folyamatosan biztosítva viselőjének a maximális szellőzést.
  • Disk fit Vario méretállító rendszer: Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
  • MyStyle zsinór: Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
  • Casco Loc csatolórendszer: Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.
  • Alumínium rovarháló: Robosztus, mégis könnyű rovarháló strapabíró alumíniumból.

 



 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!