Fitness>Testépítés>Edzőtornyok>Edzőtorony kiegészítők>Kondigép adapterek > V-alakú tricepsz rúd inSPORTline (Termékkód: 2647)

V-alakú tricepsz rúd inSPORTline

Tricepszrúd - Lehetővé teszi a tricepsz és bicepsz teljeskörű edzését, valamint jelentősen bővíti a csigás gépek használatának lehetőségét.

Tricepszrúd - Lehetővé teszi a tricepsz és bicepsz teljeskörű edzését, valamint jelentősen bővíti a csigás gépek használatának lehetőségét.

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
15 300 Ft Áfával
Nettó ár:
12 047,22 Ft
Gyártói listaár:
16 500 Ft
- Megtakarítás 1 200 Ft (7%)
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Hasonló termék (8)

V-alakú tricepsz rúd inSPORTline

Ez a könnyített V fogantyú valamennyi csigás edzőgép kiegészítője. Könnyű anyagszerkezete lehetővé teszi a teljes körű mozgást a bicepsz és tricepsz edzése során és így jelentősen bővíti a csigás erősítőgép kihasználási lehetőségeit. Ergonomikus alakja lehetővé teszi a bicepsz és tricepsz edzése során a folyamatos konzisztens megfeszítést. Gumi felületű markolata csúszásmentes anyagból készült melyet strukturált felülettel láttak el a maximális komfortú fogás érdekében. A bővíthető fogantyú alakjának köszönhetően lehetővé teszi azon izmok megmozgatását is, melyeket a klasszikus fogantyúkkal nem érünk el így edzőgépe szélesebb kihasználtságot ér el.


Technikai adatok - tricepszrúd:
  • minőségi fémből készített V-fogantyú
  • tenyérmarkolat csúszásmentes, strukturált felületű gumiból a maximális markolat komfort érdekében
  • szélesíti a bicepsz és tricepsz edzések lehetőségét
  • súly: 3,2 kg

V-alakú tricepsz rúd inSPORTline - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom