Outdoor>Outdoor órák és felszerelések>Sportórák>Polar sport órák > Sportteszter POLAR M200 (Termékkód: 90067741)

Sportteszter POLAR M200

GPS karóra, sportoláshoz és mindennapi viseletre egyaránt alkalmas, megvilágított kijelző, Polar Flow applikáció és egyéb Polar berendezések támogatottsága.

GPS karóra, sportoláshoz és mindennapi viseletre egyaránt alkalmas, megvilágított kijelző, Polar Flow applikáció és egyéb Polar berendezések támogatottsága. több »

Szín
fekete fehér
Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
61 400 Ft
Nettó ár:
48 346,36 Ft
Gyártói listaár:
66 000 Ft
- Megtakarítás 4 600 Ft (7%)
Hűségkedvezmény:
Hitelkalkulátor

Javasoljuk hozzávásárolni

 • Leírás
 • Paraméterek
 • Hasonló termék (5)
 • Videó (1)

Sportteszter POLAR M200

A POLAR M200 egyszerűen működő, GPS-el rendelkező sportteszter, amely a csuklón keresztül méri a pulzust mellkasi öv nélkül. A POLAR M200 rezgőfunkcióval van ellátva, nincs hangjelző, pulzus határértékkel nem dolgozik. Jól kommunikál a mobiltelefonnal.

Sport profil a könnyű edzéshez

A POLAR M200 sportteszterhez különböző sport profilok rendelhetők. Minden profil egy adott sporthoz hozzárendelhető, melyre a későbbiekben nem kell gondot tartania. A régebbi modelleknél szükséges volt változtatni a pulzuslimiten vagy a sebességen egy adott tevékenység során, amit már a POLAR M200 órán nem kell. A futásnál meghatározza, hogy a tempót min/km,-ben, a kerékpározásnál pedig km/h-ban fogja mérni a sebességet. A futásnál az idő, míg a kerékpározásnál az út magassága a fontos, ami azt jelenti, hogy az M200 az edzés alatt azt az éréket fogja mutatni, amire Önnek épp szüksége van az adott tevékenység során. A kijelző 2 soros, max. 8 "oldalon" szerkeszthető.

Pulzusmérés

A POLAR M200 a csuklón keresztül méri a pulzust. Ez a módszer folyamatos mozgásnál megfelelő - tájékoztató jellegű pulzusértéket mér. A módszer előnye, hogy mindig készenlétben van.

 • azonnali pulzusszám (ütés/perc vagy % SFmax-ból) 
 • pulzusszám átlag
 • max. pulzusszám 
 • átlag és max. pulzusszám a manuálisan bevihető részben
 • átlag és max. pulzusszám az automatikusan bevihető részben 
A POLAR M200-al ellenőrizheti a pulzusszámát sport tevékenységen kívül is. Bármikor méri a pulzust, amikor csak szeretné, de nem rögzíti a mért értékeket. Ez csupán tájékoztató jellegű, ne várja el, hogy bármilyen rendellenes szívműködést érzékel. Az ilyen célokra más gépek szükségesek.

GPS és magasságmérő

A beépített GPS-nek köszönhetően méri a sebességet, távolságot és a tengerszint feletti magasságot. Az óra rögzíti a mozgás koordinációt. Az értékek bevitelekor a számítógépbe vagy a mobiltelefonra, láthatja az útvonalat a térképen. A térkép összefügg a pulzusérték, a sebesség és a távolság információival, összefügg az útvonal részidő adataival.
 • sebesség km/h vagy min/km, azonnali, átlag, max. 
 • szakaszonkénti sebesség (LAP Speed, átlag és max.) 
 • távolság, szakaszonkénti távolság (LAP distance), automatikus szakasztávolság
 • azonnali magasság
 • emelés, csökkenés 
 • szakaszos emelés 
Időmérés
 • A POLAR M200 részidőt mér. Meg van különböztetve a manuálisan és az automatikusan mentett részidő (pl. km-ként). A részidőhöz és a szakaszos időhöz hozzá vannak rendelve más adatok, mint a pulzus, sebesség, távolság és magasság. 
 • napi idő
 • edzési idő 
 • LAP time - szakasz ideje 
 • Automatic LAP time - automatikus szakasz idő 
A POLAR M200 mindennapi felhasználásra is alkalmas. Mutatja az időt, dátumot, beállíthatja az ébresztőt - a csuklón való viseléskor rezeg. A POLAR M200 nem ad ki hangot.

Bejelentés

A kompatibilis telefonnal való csatlakoztatás esetén értesítést kap a bejövő hívásokról vagy a telefonra kapott üzenetekről. A POLAR M200 rezeg a csuklóján. Ez a funkció kiváló szolgálatot tesz, ha a telefonja pl. a táskájában van és nem hallja a jelzést.

Napi tevékenységek monitor

Ez a funkció evidálja, hogy milyen hosszú volt az alvási idő, mennyi időt ül, valamint hogy a nap folyamán mennyit mozog. A nap végén kiértékelheti, hogy mit kellene tennie a egészsége érdekében, pl. naponta 30 percet gyalogolni.

Akkumulátor

A POLAR M200 a számítógép USB konnektorral tölthető, tölthető hálózati telefon vagy táblagép töltővel, esetlegesen USB porton keresztül az autóban. Ha az óra teljesen fel van töltve, max. 6 óra edzést menthet GPS bekapcsolása esetén. GPS használata nélkül kibír akár 6 napot is.

Sportteszter POLAR M200 - Termékparaméterek

GPS
igen
Kódolt frekvencia
igen
Érzékelés típusa
csukló
Mellkasi öv
nem
Vízállóság
30 m
Vízállóság
Úszás, búvárkodás
Kalória
igen
Rozhraní v češtině
igen
Nappali aktivitás követés
igen
Alvásfigyelés
igen
Alulvilágított kijelző
igen
Dátum
igen
Fitness teszt
igen
Iránytű
nem
Külső hőmérséklet
nem
Tölthető elem
igen
Elem élettartama
6
Test anyaga
Szilikon

Sportteszter POLAR M200 - alternatívák - minden raktáron!

Sportteszter POLAR M200 - video


Simple vásárlói tájékoztató
Árukeresõ, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz