Vissza

Összehasonlított termékek

Aminosavak Nutrend Glutamine 500g

A leggyakrabban előforduló aminosav a vázizomzatban, a komplex fehérje fontos alkotóeleme, tiszta és gyorsan felszívódó forma. több


9 800 Ft
1 960 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Nutrend Glutamine 500g aminosavak az egyik a vázizomzatban leggyakrabban előforduló aminosavak közül. Az izommunka során csökken, ezért célszerű biztosítani mennyiségének pótlását. A komplex fehérje fontos alkotóeleme. Elegendő mennyiségű minőségi fehérje hozzájárul az izomnövekedéshez. Tiszta és gyorsan felszívódó forma.


A GLUTAMINE alkalmas:

  • megterhelő fizikai aktivitás utáni pótlásra
  • intenzíven edző sportolók számára

A GLUTAMINE termék javasolt adagolása:

  • Edzésnapok: az alap napi adag 5 g (2 csapott teáskanál) edzés után. Egy következő 5 g adagot beütemezhetsz este alvás előtt.
  • Edzésmentes napok: szünetet tarthatsz, vagy folytathatod a szokásos adagolást, tehát 5 g naponta kétszer. Az utolsó adagot este alvás előtt vedd be! 
  • Ne lépd túl az ajánlott adagot!

Használata: 5 g = 2 csapott teáskanál. Az ajánlott adagolás szerint mérd ki, és keverd el egy sportitalban. Felbontás után 25 °C alatt tárolandó, és 4 hónapon belül felhasználandó.

Figyelmeztetés: Étrendkiegészítő, főként sportolóknak alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem használhatják gyerekek, várandós és szoptató nők. Gyermekek elől elzárandó! Száraz helyen, 25 °C alatt, közvetlen napfénytől távol tárolandó. Fagytól védendő! A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. 

Összetétel: L-glutamin


Tápértékek:

  100 g Adag – 5 g
Energiaérték 1700 kJ/400 kcal 85 kJ/20 kcal
Zsírok 0 g 0 g
   ebből telített zsírsavak  0 g 0 g
Szénhidrátok 0 g 0 g
   ebből cukrok 0 g 0 g
Rostok 0 g 0 g
Fehérjék 100 g 5 g
0 g 0 g
L-Glutamin 100 g 5 g
 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!