Vissza

Összehasonlított termékek

Zsírégető Nutrend Compress Fever Plus 120 kapszula

A legerősebb zsírégető a piacon, maximális megengedett funkcionális anyag és egyedi szinergia. több


15 000 Ft
10 259,92 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Nutrend Compress Fever Plus 120 zsírégető kapszula az abszolút legnagyobb hatású zsírégető, amely csak elérhető megengedett funkcionális anyagok felhasználásával. Teljesen forradalmi összetétel és a jelenlegi piacon páratlan anyagok szinergikus kombinációja. Összetétele pontosan megfelel a keményen edző sportolók igényeinek. 


A COMPRESS FEVER alkalmas: a keményen és intenzíven edző sportolóknak. 

  • SVETOL®- zöld kávé kivonat
  • Garcitrin ®- hidroxi-citromsav és garcinol 
  • BioPerine ®- piperin


A COMPRESS FEVER termék javasolt adagolása3 kapszula reggel éhgyomorra (kb. 30 perccel reggeli előtt) és 3 kapszula délben (kb. 30 perccel ebéd előtt). Használd rendszeresen 3 hétig, majd 1 hét szünet, és ismét 3 hét rendszeres használat. Nem ajánlott koraesti vagy esti órákban használni. Ne lépd túl a javasolt adagolást!


A COMPRESS FEVER használata: a javasolt adagolás szerint a kapszulát le kell nyelni, és elegendő vizet inni rá. Felbontás után 25 °C alatti hőmérsékleten tárolandó, és 3 hónapon belül felhasználandó. 

Figyelmeztetés: Táplálékkiegészítő, koffeint (105 mg/6 kapszula) tartalmaz - nem alkalmas gyerekeknek, várandós és szoptató nőknek. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárandó! Száraz helyen, 25 °C alatt, közvetlen napfénytől távol tárolandó. Fagytól védendő! A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!