Vissza

Összehasonlított termékek

Aminosavak Nutrend BCAA Liquid 1000 ml

Elágazó láncú aminosavak folyékony formája, hozzájárul az izomnövekedéshez és a regenerációhoz a megerőltető edzés után. több


7 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Nutrend BCAA Liquid 1000 ml aminosavak az elágazó láncú aminosavak (BCAA) folyékony formája, literes csomagolásban 80 000 mg elágazó láncú BCAA aminosavat biztosít kristályos formában. A folyékony forma biztosítja az L-leucin, L-izoleucin, L-valin aminosavak gyorsabb felszívódását. A BCAA a komplex fehérjék fontos részét képezi. Az elegendő mennyiségű minőségi fehérje hozzájárul az izomnövekedéshez. 


Specifikáció:

  • szabad kristályos forma
  • magas BCAA aminosav tartalom (80000 mg/l) 
  • gyorsan felszívódó folyékony forma 
  • B6 vitamin

A BCAA LIQUID alkalmas: 

  • röviddel edzés előtt, közvetlenül edzés közben vagy közvetlenül edzés után 
  • intenzíven edző sportolók számára

A BCAA LIQUID termék javasolt adagolása: az izomtömeg védelme érdekében igyál meg 40 ml-t kb. 30 - 60 perccel edzés előtt. A regeneráció felgyorsítása érdekében igyál meg 40 ml-t azonnal az edzés után. A maximális napi adag 80 ml. Ne lépd túl az ajánlott adagot!

A BCAA LIQUID termék használata: használat előtt óvatosan rázd fel! A mérőke tartalmát vízbe vagy sportitalba felhígítjuk. Felbontás után alaposan csavard be, tárold 25 °C alatt, és használd fel két hónapon belül.

Figyelmeztetés: Étrendkiegészítő édesítőszerrel. Főként sportolóknak alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem használhatják gyerekek, várandós és szoptató nők. Gyermekek elől elzárandó! Száraz helyen, 25 °C alatt, közvetlen napfénytől távol tárolandó. Fagytól védendő! A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. 

Összetétel: víz, L-valin, savasságszabályozó citromsav, L-isoleucin, L-leucin, narancs emulzió (aroma, színezék E 104, E 110 - hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét), tartósítószerek, szorbinsav és nátrium-benzoát, édesítőszerek neohesperidin DC, nátrium-ciklamát, aceszulfám K és szukralóz, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid).

Tápértékek:

 

100 ml Adag– 40 ml

Energetikai érték

130 kJ/30 kcal 52 kJ/12 kcal

Zsírok

0 g 0 g

   ebből telített zsírsavak

0 g 0 g

Szénhidrátok

0 g 0 g

   ebből cukrok

0 g 0 g

Rostok

0 g 0 g

Fehérjék

5,7 g 2,3 g

0,04 g 0,02 g

L-Valin

4600 mg 1840 mg

L-Isoleucin

2000 mg 800 mg

L-Leucin

1400 mg 560 mg

B6 vitamin

3,25 mg = 232 % * 1,3 mg = 93 % *

*.... beviteli referenciaérték

A só az élelmiszerekben kizárólag a természetesen előforduló nátrium miatt van jelen


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!