Vissza

Összehasonlított termékek

BCAA 6000 - 100 tabletta

Az aminosavak az izomtömeg növekedéséhez és megtartásához hozzájáruló fehérjék építőkövei. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
4 990 Ft
49,90 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

BCAA 6000

1 adagban:

  • 6 000 mg BCAA

A BCAA 6000 a BioTech USA legmagasabb hatóanyag tartalmú tabletta formájú aminosav készítménye. Az aminosavak az izomtömeg növekedéséhez és megtartásához hozzájáruló fehérjék építőkövei. A tablettás készítmény természetes, 2:1:1 arányban tartalmaz három esszenciális aminosavat, a leucint, az izoleucint és a valint, melyek kémiai szerkezetüknek köszönhetően együttesen alkotják az úgynevezett elágazó láncú aminosavak (BCAA) csoportját. 6 000 mg tiszta és  természetes energiaforrás verseny- és hobbi sportolóknak egyaránt.

A termék tabletta formájának köszönhetően praktikus, bárhol és bármikor bevehető. A termék az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Kiszerelés:

BCAA 6000: 100 tabletta (25 adag)

Összetevők: L-leucin, L-izoleucin, L-valin, tömegnövelő szerek (dikálcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, keresztkötésű karboxi-metil-cellulóz (E468)), csomósodást gátló (szilícium-dioxid).

 

Átlagos tápérték

1 adag: 4 tabletta

1 doboz: 25 adagot tartalmaz

Megnevezés

1 tabletta

4 tabletta

L-leucin

750 mg

3000 mg

L-izoleucin

375 mg

1500 mg

L-valin

375 mg

1500 mg

       

Felhasználási javaslat: napi 2x2 tabletta az étkezések között. Az optimális hatás érdekében a második adagot (2 tabletta) fogyassza rögtön edzés után.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A készítmény gyógyszeres kezelés alatt állók számára nem javasolt. Használat előtt konzultáljon orvosával!

Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a flakonon jelzett időpontig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU



 

Hasonló termékek

Termék árának követése