Vissza

Összehasonlított termékek

Hogyan válasszunk trambulint? Miért válasszunk inSPORTline trambulint?

Tanácsra lenne szüksége a trambulin kiválasztásához? Egyéb, a trambulinnal kapcsolatos kérdései vannak? A leggyakoribb kérdésekre megtalálja a válaszokat tanácsadónkban!

Hogyan válasszunk trambulint? Miért válasszunk inSPORTline trambulint?
Hogyan válasszunk trambulint? Miért válasszunk inSPORTline trambulint?

 A tanácsokat a jobb áttekinthetőség érdekében 4 részre bontottuk.

1. Hogyan válasszuk ki a trambulin méretét?
2. Hogyan biztosítsunk maximális biztonságot a trambulin használata során? 
3. Trambulin kiegészítők
4. Trambulin szettek


Ezen kívül áttekinthetően felsoroljuk az inSPORTline trambulinok fő előnyeit.

__________________________________________________________________

1.Hogyan válasszuk ki a trambulin megfelelő méretét?

A trambulin megfelelő méretének kiválasztásánál vegye figyelembe a területi lehetőségeket, de az elhelyezés helyének biztonságát is!

A legfontosabb paraméter választáskor a méret. Jelenleg 90 - 460 cm átmérőjű trambulinok vannak piacon. Döntéshozatalnál elsősorban az elhelyezést kell mérlegelni, valamint számolni kell azzal, hogy a trambulin körül biztonsági okokból maradjon még legalább 1 méternyi szabad terület. A 457 cm átmérőjű trambulin számára tehát  kb 6,5 m átmérőjű területre lesz szükség. Javasoljuk, hogy e téren ne értékelje alul a biztonsági javaslatokat, és ne helyezze a trambulint szűkebb terekbe.

Lakásba és kisebb helyiségekbe kisebb trambulin felel meg, 140 cm átmérőig. Tornatermekbe és nyílt területekre nagyobb trambulint is elhelyezhet. Korlátozott területekre használhat négyszögletes trambulint, melyek méretei 210x300 cm, vagy az összecsukható trambulint, melyet edzés után könnyedén összecsukhat és elrakhat a szekrénybe, vagy az ágy alá.

___________________________________________________________________

2.Hogyan biztosítsuk a trambulin maximális biztonságát használata során?

Helyezze a trambulint biztonságos helyre és használja az összes elérhető biztonsági kiegészítőt – elsősorban a védőhálót

A trambulin remek torna- és relaxációs eszköz, nagyon hatásos az emberi test ún. durva motorikája fejlesztésében. A trambulinok biztonsági tesztek hosszú során mennek keresztül, vázuk a legszigorúbb szabványoknak is megfelel.  Ellenőrizze, hogy az Ön által kiválasztott trambulin rendelkezik-e az adott szabvány tanúsítványával, melyet a gyártó vagy kereskedő megfelelőségi nyilatkozattal igazol. Hogy a jó szándékból ne legyen rossz terv, maximálisan ügyeljen biztonságra!

Már a trambulin vásárlásánál tehet biztonságáért. Ma már standardnak számít a 140 cm átmérőjű biztonsági védőháló, mely alap biztonsági elem és használatával sok zúzódást és komolyabb sérülést megelőzhet.

Megfelelő kiegészítők továbbá: az ugrálófelület biztonságos megközelíthetőségét segítő lépcső és a trambulin alatti biztonsági háló, mely megakadályozza a házi kedvencek, gyerekek számára, hogy a trambulin alatt tartózkodhassanak, játszhassanak.

Nagyon fontos a trambulin helyes összeállítása és biztonságos, stabil helyre történő elhelyezése, valamint az elegendő biztonsági terület  (1 m a trambulin egész kerületén). Az általános biztonsági szabályok betartását az Ön és gyermekei egészsége hálálja meg.

___________________________________________________________________

3.Milyen kiegészítők szerezhetőek be a trambulinhoz

Trambulinját a biztonsági és funkciós kiegészítők sorával egészítheti ki, melyekkel növelheti a használat komfortját. 

Az előző fejezetekben megemlített biztonsági kiegészítőkön kívül a trambulinhoz számos érdekes kiegészítő vásárolható. Amennyiben a trambulint a szezonban a szabadban állította fel, szükséges védőponyvával ellátni, mely megvédi azt a kedvezőtlen időjárási viszontagságoktól, de mindenek előtt az esőtől Továbbá felszerelhető különféle tároló zseb pl. a mobil telefonok, ékszerek tárolására, létrák, szállító zsákok az összecsukható trambulinokra, valamint különféle torna segédeszközök.

___________________________________________________________________

4. Miért vásároljon trambulin szettet?

Vásárláskor gondoljon a biztonságra, egyben spóroljon is – vásároljon trambulin szettet hálóval kedvezőbb áron!

Az egyik megelőző fejezetben már volt szó a biztonságról.  A legtöbb gyártó tisztában van vele, hogy a trambulin védőháló nélkül nem olyan biztonságos, ezért vásárlóikat arra motiválják, hogy trambulinjukhoz hálót is vásároljanak. Általában a trambulint és hálót tartalmazó szettek kedvezményesebb áron kaphatóak, vagy a gyártó engedményt kínál a trambulin vásárlásánál, amennyiben hálót is vásárol.

Az inSPORTline trambulinok és trambulin szettek fő előnyei:


Csúcsminőségű elrugaszkodási felület magas felugrással

A trambulin elrugaszkodási felülete az egész trambulin alap építőeleme. Mivel tudjuk, hogy a csúcsminőségű elrugaszkodás teszi a trambulint a legjobb minőségűvé, évek óta fejlesztjük, és folyamatosan tökéletesítjük a trambulinjaink ugrófelületeink anyagát. Ezt az anyagot az USA-ban fejlesztették, extrém rugalmasságot biztosító, de emellett repedésnek, illetve más károsodásoknak ellenálló speciális szálakból. Az inSPORTline trambulinok elrugaszkodási, illetve földet érési felülete ellenáll a nedvesség és UV sugárzás hatásainak is. Az elrugaszkodási felület az általános természeti hatások mellett is hosszú éveken át maximálisan rugalmas és erős marad.


Rugók anyaga.
Az elrugaszkodási felületet tartó és feszítő 40 - 100 speciális rugókból álló szett (a rugók mennyisége a trambulin elrugaszkodó felületének méretétől függ) szintén fontos, az ugrás minőségét és a trambulin élettartamát meghatározó elem. Több éves tapasztalataink alapján trambulinjainknak a legjobbat adjuk! Az inSPORTline trambulinok mindig speciális, magas ellenállóképességű, memóriaeffektusos rugókkal tűzöttek, melyeknek köszönhetően a rugók évek múlva is a kívánt rugalmasságot biztosítják. A rugók felülete ezen felül korrózió- és károsodás gátló, ellenálló galvanizált réteggel van ellátva.Biztonság.
Az inSPORTline trambulinokat a legszigorúbb biztonsági szabványoknak megfelelően fejlesztjük. A szerkezet, valamint az akciófelület előzetesen tesztelt, a legjobb minőségű anyagokból készültek, az inSPORTline trambulinok ezért a a téma csúcskategóriájának számítanak. Ötletesen megtervezett konstrukciójának és biztonsági elemeinek, maximálisan rugalmas és ellenálló elrugaszkodási felületének és a maximális biztonságra és élvezeti értékre törekvésnek köszönhetően a trambulinok megfelelnek a német TÜV NORD és ASTM Internacional szabványhivatal szigorú EN-71 biztonsági szabványának.Kiegészítők széles választéka.
Az inSPORTline trambulinok gyártásánál és forgalmazásánál ügyelünk a maximális biztonságra, komfortra és kényelemre. Ezért a trambulinokhoz és trambulin szettekhez kiegészítők folyamatosan bővülő sorát kínáljuk, melyeknek köszönhetően a trambulin valóban sokoldalú élménnyé válik. Az általunk kínált kiegészítők közé tartoznak a könnyű belépést segítő trambulin lépcsők, rögzítő szettek a trambulin földhöz rögzítéséhez, alsó ponyvák a trambulin ugrófelület alá, védő trambulinháló vagy trambulinsátor, melynek köszönhetően az inSPORTline trambulin néhány lépéssel kerti sátorrá változtatható.  

Hasonló termék


Hasonló cikkek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél