Vissza

Összehasonlított termékek

Hogyan válasszunk megfelelő ruházatot az edzésünkhöz?

Ugye néha te is csodálkozol a teremben, hogy valaki mennyire stílusosan van felöltözve és a cuccia mennyire jól állnak a testén?  Szeretnél te is egy lenni közülük laza könnyedséggel és különösebb agyalás nélkül úgy öltözni az edzéshez, hogy mindig IN légy, de emelett tökéletes kényelemben? Hidd el mi segíthetünk neked ebben és egy napon te leszel a példakép a teremben. 

Hogyan válasszunk megfelelő ruházatot az edzésünkhöz?
Hogyan válasszunk megfelelő ruházatot az edzésünkhöz?

Angol tudósok megállapították ..... na ezt most rosszul kezdtem igaz? Szóval biztosíthatlak arról, hogy kimutatható a teljesítményed és a ruhád közti kapcsolat, így a ruháid minőségét nem szabad félvállról venni. A dolog itt tényleg nem csak arról szól, hogy jól nézz ki, hanem arról is, hogy az edzésnapokon a torna közben egyszerre érezd magad jól és magabiztosan. Hagyd el a régi pólókat, kényelmetlen melltartókat, nyúzott melegítőket, nadrágokat és fektess be egy olyan edzőruhába, amely nem csak szép, de technikailag tökéletesen megfelel. A választék széles, hol is kezdjük?

1. KÉNYELEM MINDENEK FELETT

A cél az, hogy szinte ne is érezd, hogy valami ruha van rajtad - ez az ún. feel-naked effect  - érezd a puszta tested illetve a tiszta lét könnyedségét :))) Biztosan ne vásárolj egy mérettel kissebb cuccokat, azzal a céllal, hogy majd belefogysz, de addig olyan leszel bennük mint a ....- na ezt most nem irom le milyen -  és az edzés közben minden mozdulatnál kényelmetlenséget fogsz érezni, ami valljuk be nagyon idegesítő lesz. Egy számmal nagyobb leggings vagy melltartó sem a legjobb választás, mivel a fontos pillanatokban, mikor a gyakorlatra kéne koncentrálnod a ruhádat fogod igazgatni és a koncentrációd azonnal széthullik. Online vásárlásnál ha nem vagy biztos a méretedben, inkább rendeld meg a két méretet és dönt egy próba után. 
 

A szép edzőruha tuti nem fog lökést adni a motivációdnak, de biztosan erősíti az önérzetedet elmenni edzeni egy terembe. 

 

 

2. PRÓBÁLD KI MOZGÁS KÖZBEN

Az edzésed legyen bármely típus, edzőteremben, crossfit, jóga, pilátes vagy bármilyen más koncentrálj a mozgásszabadságra, amelyet egy megfelelően megválasztott edzőruha biztosítani tud. Sose dönts csak tükör előtt, inkább végezz el pár rögtönzött gyakorlatot, guggolj, ugorj, nyújts ey gyorsat aszerint, hogy epp mihez szeretnél ruhát venni. Csak így tudod biztosan megállapítani, hogy a ruhád hogyan viselkedik a testeden. Gyakran olyan leggings-et választunk, melynek alacsony a dereka, majd később arra jövünk rá, hogy bizonyos gyakorlatoknál picit alacsonyabbra csúszik, mint ahogyan azt szerenénk. Hopppáááá .... Vásárolj inkább olyan dolgokat, melyek biztosítják a gyakorlatok teljes mozgásigényének elvégzését. 

A NEBBIA termékek azért készülnek, hogy a mozgás élvezete zavartalan legyen minden pillanatban.  A világ számos elismert fitness lánya a NEBBIA-t választotta még a legnehezebben végezhető gyakorlatokhoz is.

 

3. ANYAGMINŐSÉG

Amennyiben alakformáló és testhezálló ruházatot szeretnél, nagyon fontos az anyag rugalmassága. A szintetikus anyagok, mint a Spandex a használat után akár 600%-al is összehúzódhat. A legjobb technikai anyagok magas légáteresztő képességgel rendelkeznek, valamint kimagaslóan vegetik a vizet, s ez például megggátolja, hogy az izzadság a bőrön maradjon, ami egy kiadós gyakorlatnál nagy segítség. A másik oldalon a kellemes pamut előnye, hogy megtartja a nedvességet, ami egy jógaedzésnél nem is annyira zavaró, mivel ott nem nagyon izzadsz, így a jógázáshoz egy pamutpóló is elvileg megfelel. 

Feels like a second skin. A NEBBIA edzőruhák a tested második bőrévé alakulnak.  

 

 

 

4. KOMPROMISSZUM MENTES STÍLUS

A fitness ruhádban úgy kéne hogy érezd magad mint  az edzés után - erősnek, legyőzhetetlennek és megállíthatatlannak! A színnek is fontos prszichológiai szerepe van és sokkal fontosabb, mint ahogy az első pillanatban tűnhet, így olyan színeket válassz, melyeket kedvelsz és emelik a magabiztosságod. Amennyiben nem szereted a kihívó színeket, ne vásárolj ilyen cuccokat csak azért, mert trendi vagy menő, vagy éppen akciós volt az ára. Ha minimalista vagy, menj el az egyszerűség irányába, melyek egyszínűek és divatbiztosak. A szabály az, hogy ne kombinálj különböző márkékat, főleg ha azok jellegzeteses és szembetűnőek, inkább maradj az egységnél. Hidd el sokkal jobban fog kinézni így!

 

Az egyetlen kivétel, ahol a "matchy-matchy"  stílus elfogadható éppen a fitness ruházat. 

A divat és a fitness jelenleg kéz a kézben haladnak és még sosem volt stílusosabb fittnek lenni. Mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy a fitness ruházatod ne csak vonzó és attraktív legyen, de technikailag a legjobb is. Nézz körül nálunk és bízz bennünk!

Hasonló termék


Hasonló cikkek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél