Vissza

Összehasonlított termékek

MMA kesztyűk

Az MMA egy teljes kontakt harci sportirányzat, amely lehetővé teszi  az ütközést és a küzdelmet álló helyzetben és földön is, más harci sportok és harcművészetek...

Az MMA egy teljes kontakt harci sportirányzat, amely lehetővé teszi  az ütközést és a küzdelmet álló helyzetben és földön is, más harci sportok és harcművészetek technikáival ötvözve. Az MMA a Mixed Martial Arts rövidítése, ami magyarul vegyes harcművészeteket jelent. Jiu-jitsu, thai boksz és a birkózás alapjai is szükségesek ehhez a szabályrendszerhez és sportirányzathoz.

A sérülések elkerülése érdekében talán a legfontosabb a helyes kesztyű kiválasztása. Mivel az MMA egy kart és lábat is igénybevevő sport, ezért alapvető magunk és a partnerünk védelme. A kesztyűket mai napig unciában mérik, minél nagyobb, annál nagyobb védelmet biztosít. Az edzésekkor a jobban kipárnázott darabot, a küzdelemben a könnyebb ezért technikásabb eszközöket használjuk. Az MMA kesztyű abban különbözik a boxkesztyűtől, hogy itt az 5 ujj külön van biztosítva, hogy fogni is tudjon vele a sportoló.

A hosszú élettartam megőrzése érdekében minden edzés után szellőztessük ki a MMA kesztyűt. A legfontosabb a szárazon tartás. Külső tisztítására elég egy nedves rongy is.

Minőségi MMA kesztyűket kínálunk kezdők és haladók részére.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél