Vissza

Összehasonlított termékek

A legjobb testépítő kiegészítők

A testépítés az egyik legszebb sport, hiszen nem csak a testi erőt fejleszti, de megtanít az elszánt munkára és a kitartásra. Mint minden sport, ez sem nélkülözi a különböző kiegészítőket, amikkel könnyebb ugyan nem lesz a súlyemelés, de sokkal biztonságosabban és kényelmesebben el lehet végezni velük a gyakorlatokat.  

A legjobb testépítő kiegészítők

Testépítő övek
Elgondolkodtál már azon, hogy a testépítők és erőemelők miért hordanak övet? Nem, nem azért, mert valahol nyerték, és nem is azért, mert olyan szép viseletnek minősülnek. Az ok szimpla és prózai: azért, hogy ne kapjanak sérvet, ami a nagy erőlködéstől bármikor előfordulhat.
Egy nagy súly emelésénél bármennyire is arra koncentrálunk, hogy az éppen edzeni kívánt izomcsoportot mozgassuk meg, rengeteg járulékos izom is munkába áll. A hasfal, és az azt határoló izmok is ilyenek, és akarva-akaratlanul is beszállnak a préselésbe, ami néha kellemetlen tünetekkel és sérülésekkel is járhat. Az övek szerencsére a segítségedre vannak, és mindent ott tartanak, ahol kell. Választhatsz textiből, vagy bőrből készült változatot is, illetve olyat, amin tépőzár, vagy csat végzi el a hátadnál való rögzítést. Ha a kisebb súlyok szerelmese vagy, akkor nem feltétlen kell övet használnod, de ha 70-80 kiló fölötti súlyokkal dolgozol, akkor érdemes beruháznod egyre, mert fő a biztonság! 



Fitness és testépítő kesztyűk
Kesztyűk nélkül soha ne indulj el a terembe! Hogy miért? Mert nagyban segítenek abban, hogy biztos fogást találj a különböző rudakon, súlyokon és kettlebelleken, másrészt megóvnak attól, hogy 1 hónap leforgása alatt csúnya bőrkeményedések nőjenek a tenyereden. A kesztyű kiválasztásánál mindig ügyelj a pontos méretre, mert nincs rosszabb annál, amikor nem csak a kesztyű, de a benne tartott súly is csúszkál a tenyeredben. A kisebb volumenű, könnyebb súlyokkal dolgozó edzésekhez választhatsz szimplább, a csuklódat vékonyan átfogó kesztyűket, vagy tenyérvédő gripeket (amik a csuklódra szorítható lapocskák), de a nagyobb súlyokkal végzett gyakorlatokhoz inkább a masszívabb, az egész csukló alatti részt körbeölelő kesztyűt válassz. Az anyaghasználatnál is az edzés intenzitását vedd figyelembe: ha a gyakorlataid inkább a fitness felé tolódnak a gyapjúból készült, jól szellőző modellek lesznek a befutók, ha súly nagyságára és az izmaidra gyúrsz, akkor ne add alább egy szuper tartós és mindent kibíró bőrkesztyűnél!

        

Egyéb felszerelések
Ha beszerezted az övet és a kesztyűt még mindig lesz hová bővítened az arzenált: A medicinlabdákkal a funkcionális edzés által méltán elhanyagolt izomcsoportjaidat és ízületeidet mozgathatod át, és noha 12 kg-os méretben is beszerezhető, mégis inkább a átmozgatásra helyezd a hangsúlyt egy számodra könnyű, és még kényelmes méretű labdával. A labdák mellé érdemes néhány tornafelszerelést is bepakolnod az edzés cuccaid közé, mert ezekkel a mélyizmokat is szépen meg tudod mozgatni, amiket ugyanolyan jó mutogatni a strandon, mint a bicepszeket és a combokat. A haskerék, az ugrálókötél, a koordinációs diszk és az erősítő rúd is arra van, hogy minden egyes porcikádat át tudd mozgatni az edzéseid során. Ha mindez nem elég,még egy súlymellénnyel is megtoldhatod az edzésed. Ezzel nem csak a testedet, és az edzések során kihagyott izmaidat tudod formában tartani, de el tudod érni a testeddel azt a finom és aprólékos kidolgozottságot is, ami anno a Dávid szobrot ihlette.

      
 

Hasonló termék

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél