Vissza

Összehasonlított termékek

Háttámlás szobakerékpár vagy normál szobabicikli?

Mindenki ismeri az általános szobakerékpárokat, így nincs szükségünk arra, hogy bemutassuk minden idők legnépszerűbb otthoni mozgásformáját!

 

Háttámlás szobakerékpár vagy normál szobabicikli?




A kondigépek megjelenésével a szobabicikli az első közt volt, amit már otthon is használtak, hiszen velük, elérhető áron edzhetünk akár összekeverve a kellemest a hasznossal, tévénézés közben. A szobabiciklit az egész család használhatja, mivel e mozgásnak nagyon erős zsírégető hatása van, serkenti a vérkeringést és erősíti az izmokat, így nemcsak a vágyott alakot érhetjük el vele, hanem az egészségünkre is kedvező hatással van.




A mai modern szobakerékpárok már modern technológiákkal vannak ellátva, személyre szabott edzésprogramokat próbálhatunk ki, pulzusszámunkhoz igazítja a terhelést,  ezzel is elősegítve a tekerésünk hatékonyságát. Ahogy fejlődünk, úgy a testünk terhelhetősége is nő és fokozatosan tekerhetünk előre a céljainkig.


  



A klasszikus otthoni szobakerékpár azonban nem minden használójának volt kényelmes. Hátfájással, gerinc és csípőproblémákkal, balesetből lábadozó, de mozogni vágyó embertársaink, most fellélegezhetnek, ugyanis megjelentek a  háttámlás szobakerékpárok.


A háttámlás szobakerékpárt első körben azoknak ajánljuk, akik kíméletes mozgásformát igényelnek, de mindemellett a szobabiciklihez hasonló hatékonyságot szeretnének elérni. Erősíti a fenék, comb, láb területeit úgy, hogy kellemesen bemelegíti előre a terhelt izmokat. A kényelmes széknek hála a hátunkat semmilyen felesleges terhelés nem éri, ezáltal nyugodtan koncentrálhatunk magára a mozgásra.

De miben is különbözik egymástól a háttámlás és a klasszikus szobakerékpár? Melyiket válasszuk? A válasz egyszerű, lényegében semmiben és mégis mindenben! Az izmokra való hatása és zsírégető teljesítménye közel azonos, a hátat, gerincet, derekat érő terhelés kivételével ugyan azt az eredményt érhetjük el mindkét kardio géppel. 
Az orvosod a hátproblémáid miatt eltiltott mindennemű megerőltető edzésformától? Kérdezd meg tőle a háttámlás szobabiciklit. Úgy érzed korlátozva vagy és nem tehetsz igazán az egészségedért? Ints búcsút az ilyesfajta aggályoknak és szerezz be egy háttámlás szobakerékpárt. Kényelmes, biztonságos és garantáltan hatékony. 
 

Hasonló termék

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél