Vissza

Összehasonlított termékek

Ital Nutrend Carnitin 750 ml koffein - MOJITO

Frissítő, azonnal fogyasztható sportital cukor nélkül, L-karnitin tartalommal (1000 mg), felturbózva olyan energizáló anyagokkal, mint a koffein és a taurin. Ez az ital ideális a fizikai teljesítmény támogatására. Hatékonyan segít fenntartani a hidratáltságot edzés közben. több


700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

MOJITO

A NUTREND CARNITINE ACTIVITY DRINK KOFFEINNE 1000 MG L-KARNITIN TARTALMAZ CUKOR NÉLKÜLI, AZONNAL FOGYASZTHATÓ ITAL FORMÁBAN. 

L-Carnitin elégeti a zsírt, energiát szolgáltat az izmok számára és gátolja a zsírok lerakódását, így fokozva a zsíranyagcserét. Ezen kívül az L-karnitin-tartalma miatt erősíti az immunrendszert, segíti a normális szívműködést, megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban, javítja azok oxigénellátását, így növeli az állóképességet. 

Célja:

  • támogatja a zsírégetést
  • fizikai teljesítményt növelje
  • csökkentse a koleszterinszintet
  • növelje a szív- és agyi aktivitást


Koffein és taurin tartalma folyékony formában gyorsabban szívódik, azonnal serkenti a központi idegrendszert és gyorsan növeli az anyagcserét. A koffein a történelem egyik legjelentősebb teljesítménynövelő kiegészítője. Növeli a teljesítményt, csökkenti a fáradtságot és elősegíti a zsírégetést. A  Taurin  egyszerre élénkíti fel a testi és agyi funkciókat.

Ez az ital ideális a fizikai teljesítményének támogatásához. Hatékonyan segít fenntartani a fontos hidratálást egy edzés során.  A termék egyaránt fogyasztható edzés előtt, közben és a tréning után is. A jobb energizáló hatás elérése érdekében hozzáadott koffeint és taurint is tartalmaz. 

Ajánlott használat:

  • Napi 1 Nutrend Carnitine Drink L-Karnitin palack tartalma.
  • A fizikai teljesítmény javítása érdekében kezdje el a palack tartalmának fogyasztását 20-30 perccel az edzés megkezdése előtt. 
  • Tréning közben és azután is fogyasztható.

Felhasználás:

  • A Nutrend Carnitine Drink készítményt 24 órán belül el kell fogyasztani a palack felbontása után! 
  • A palackban látható esetleges üledék nem utal a termék rossz minőségére!


A megjelenített átlagos tápérték adatok tájékoztató jellegűek. A pontos tápérték adatok a termék csomagolásán találhatóak!



100 ml
Energiaérték:67 kJ / 16 kcal
Zsír:0 g
Szénhidrát:0 g
Rost:0,4 g
Fehérje:0,2 g
Só:0 g
L-karnitin:133 mg
Taurin:133 mg
Koffein:5 mg
------------
750 ml
Energiaérték:67 kJ / 16 kcal
Zsír:0 g
Szénhidrát:0 g
Rost:2,7 g
Fehérje:1,2 g
Só:0 g
L-karnitin:1000 mg
Taurin:1000 mg
Koffein:40 mg

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!