Vissza

Összehasonlított termékek

Spirulina - 100 tabletta

Kékes-zöld alga néven is ismert több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
2 590 Ft
25,90 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Több mint 100 éltető anyagot tartalmaz, úgy, mint vitaminokat, ásványi sókat, fehérjéket és más hatóanyagokat. Magas béta-karotin (provitamin-A) és klorofill tartalma van, a Spirulina ráadásul gazdag növényi forrása a gammalinolénsavnak (GLA), ami egy zsírsav. 18 féle aminosavat tartalmaz, ebből 8 esszenciális. 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével. Egy tablettában 450 mg spirulina található.

Összetevők: Spirulina Platensis alga por (450 mg /tabletta); maltodextrin; csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát)

Tápanyagok/ hatóanyagok a napi adagban

1 adag: 1-8 tabletta

A csomagolás 100-12 adagot tartalmaz

Hatóanyagok

1

8

tablettában

Spirulina

-ebből béta-karotin

450 mg

0,675 mg

3600 mg

5,4 mg

Alkalmazási javaslat: Naponta 1-8 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

Figyelmeztetés: Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a flakon alján

Tárolás: tartsa gyermekektől elzárva, 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Termék származási helye: Európai Unió



 
Termék árának követése