Vissza

Összehasonlított termékek

Egykezes súlyzó szett inSPORTline Ruberton 2x20 kg

Akciós egykezessúlyzó készlet, mely 2 db rövid rúdból és egy 1,25, valamint 2,5 kg súlyú gumírozott acél súlytárcsa szettből áll! több


E-shop: Átmenetileg kiárusítva

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Ruberton 2x20 kg egykezes súlyzó szett két rövid menetes rúdból és egy gumírozott acél súlytárcsából áll. Ezzel a készlettel hatékonyan erősíted a test teljes felső részét, különösen a kar izmait. Mindkét rúd 40 cm hosszú és a súlytárcsákkal kombinálva lehetővé teszi, hogy pontosan az igényeid szerint edzhesd a kívánt testrészedet - és mindezt kedvezményes áron!

Az inSPORTline Ruberton súlytárcsák kiváló minőségű acélból készülnek, és gumi felülettel vannak kezelve, amely védi a súlyt és megakadályozza annak sérülését. A különböző súlyok kombinációja változatosabbá teszi az edzést. 1,25 kg -os (4 db) és 2,5 kg-os (12 db) súlyok állnak rendelkezésre, így az igényeid szerint állíthatod be a súlyokat.

A súlyzók rúdjai kiváló minőségű fémből készülnek, minden végén acél menettel. Így rögzítheted a tárcsákat az egyes rudak részét képező biztonsági hüvelyek becsavarásával.


Technikai adatok - Egykezes súlyzó szett inSPORTline Ruberton 2x20 kg:

  • költséghatékony egykezes súlyzókészlet
  • alkalmas a karok és a felső test izomzatának erősítésére
  • rudak acélmenettel a súlyok rögzítésére
  • acél súlytárcsák gumírozott felülettel
  • fém biztonsági hüvelyek a súlyok tökéletes rögzítéséhez

A készlet tartalma:


 

Vélemények

Értékelés: 4.5

90%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 17. 12. 2022

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Praktikus termék a mindennapi testmozgáshoz. Az egyes terhelési korongok súlya nagyfokú variálhatóságot tesz lehetővé, hogy a súlyzókkal milyen súlyokkal lehet gyakorolni.

A gumírozott tárcsák nem csúsznak össze a súlyzó mozgatásakor, és mivel nem kerekek, nem áll fenn a veszélye annak, hogy a súlyzó a padlóra gurul, amikor lefektetjük.

A rakodókorongok praktikus lyukakkal rendelkeznek a könnyebb kezelhetőség érdekében.

A rakodótárcsák gumírozása büdös - remélhetőleg a gumiszag idővel elillan.

A megvásárolt egykezes súlyzóhoz való tengely gyártási hiba volt - a védő felső rétege két helyen is le volt repedezve (a vizuálisan csúnya hely mellett fennállna a termék idő előtti rozsdásodásának veszélye) - a gyártási hibát reklamáció formájában (az áru más darabra való cseréjével) fogom orvosolni.

Termék elérhetőségének figyelése