Vissza

Összehasonlított termékek

OLIMP CARNI-TEA XPLODE ZERO 330ML - CHERRY

L-karnitin, koffein, taurin és a zöld tea kivonat tökéletes kombinációja, mely segít elérni és megőrizni az álom alakot. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
650 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

OLIMP CARNI-TEA XPLODE ZERO 330ML - CHERRY

CHERRY



4. .. 3. .. 2. .. 1. .. 0 XPLODE!

Az egyik legnépszerűbb szénsavas ital, melynek összetétele támogatja a testzsír csökkentést és természetes energiát ad.

Az Olimp Carni-tea Xplode Zero nem tartalmaz hozzáadott cukrot és mesterséges színezéket, mindössze 17 kalóriát tartalmaz. Igazán természetes ízű. 

Az Olimp Carni-tea Xplode Zero L-karnitin, koffein, taurin, krómot és a zöld tea kivonat tartalmazó szénsavas ital. Támogathatja a zsírcsökkentési folyamatot, segíthet fenntartani a normál vércukorszintet az éhségérzet csökkentésével és elősegíti a megfelelő anyagcserét. 
 

Az Olimp Carni-tea Xplode Zero másik kulcsfontosságú tulajdonsága, hogy valójában egy energiaital is, mivel koffein és taurin hozzáadásával készült. Ennek köszönhetően energiával látja el a szervezetet, nem kell lemondanunk a mozgás örömeiről. 


Az Olimp Xplode Zero egy teljesen új innovatív termékcsalád, ami minden elvárásodat maximálisan kielégíti! A termékek egyedülálló összetétele a legújabb kutatások és a legsikeresebb sportolók sok éves tapasztalatainak eredménye. Minden egyes Olimp Xplode Zero új készítmény kizárólag a leghatékonyabb és 100% gyógyászati ​​tiszta biohasznosulású hatóanyagot tartalmaz!

Az Olimp Carni-tea Xplode Zero termékeket a üdítő frissesség és kiváló, intenzíven gyümölcsös, aromás ízek jellemzik.

Az Olimp Amino EAA Xplode Zero nyári napokon oltja a szomjat, és számos szinten támogatja szervezetünket. Vegánok számára is fogyasztható.


Javasolt használat:Felnőtteknek napi 1 adag (330 ml = 1 doboz). Felbontás után azonnal fogyasztandó. A legjobb hűtve tárolni.

Összetevők: víz, szén-dioxid, sav – citromsav; L-karnitin, magnézium-laktát, taurin, feketerépalé koncentrátum, aroma, zöld tealevél kivonat – Matcha (Camellia sinensis (L.) Kuntze), N-acetil-L-tirozin, természetes koffein (zöld kávébab), édesítőszerek – szukralóz, aceszulfám K; króm(III)-klorid, cseresznyelé koncentrátum, piridoxin-hidroklorid – B6-vitamin.

  100 ml 330 ml
Energia érték 5 kJ (1 kcal)

17 kJ (3 kcal)

Zsír
  ebből telített zsírsav
0 g
0 g
0 g
0 g
Szénhidrát
  ebből cukor
0 g
0 g
0 g
0 g
Fehérje 0 g 0 g
0 g 0 g
B6-vitamin 0,42 mg
(30%**)
1,4 mg
(100%**)
Magnézium 17,1 mg

56,3 mg
(15%**)

Króm 12,1 μg
(30%**)
40 μg
(100%**)
L-treonin 170 mg 1000 mg
L-karnitin 303 mg 538 mg
Természetes koffein 30,3 mg 100 mg
Taurin 152 mg 500 mg
N-acetil-L-tirozin
ebből L-tirozin
30,3 mg
24,6 mg

100 mg
81,2 mg

Zöld tea kivonat – Matcha 30,3 mg 100 mg
*% RDA - százaléka ajánlott napi adag

 
Termék árának követése