Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos négykerekű robogó Baichen Omis

Praktikus összecsukható robogó 4 levegő nélküli kerékkel, állítható üléssel és bevásárlókosárral! Ideális a mozgásukban korlátozott felhasználók számára. több


547 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Kényelmes és könnyen használható négykerekű robogó mindenkinek, aki motorozni szeretne! A Baichen Omis elektromos robogó méltó és egyben szórakoztató közlekedési módot képvisel, különösen a városban. Egy töltéssel akár 20 km -es hatótávval egyszerre élvezheted a környéket, és egyszerre vásárolhatsz is be. Az első kosárban kényelmesen tárolhatod a csomagjaidat. Ám a robogó nem csak kültéri használatra alkalmas – a 8"-os tömör kerekek otthoni padlót és szőnyeget is zökkenőmentesen gurulnak. Természetesen az idősek és a mozgásukban korlátozott felhasználók találják benne a legnagyobb hasznot, köszönhetően a tökéletes kialakitásnak.

100%-ban akadálymentes bejutás

Az elektromos négykerekű robogó teljes mértékben a mozgási problémákkal küzdők számára készült – így nem kell attól tartanod, hogy nehéz lesz bárhova is eljutnod. Az ülést akár oldalra is fordíthatod, és kényelmesen ülhetsz rajta, mint egy széken. A karfák sem állnak az utadba – ha nincs szükséged rájuk, csak hajtsd fel őket. Ezenkívül az összeszerelés során meghatározhatod azok fesztávját. A 68 cm hosszú lábtér minden bizonnyal kényelmes lesz. A 47-54,6 cm tartományban állítható ülésmagasság tökéletes ülőhelyzetet biztosít.

Bárki tudja vezetni

A négykerekű robogóval könnyedebb terepen sem kell aggódnod a stabilitás miatt. Ezenkívül a kerekek szilárdak, és nem áll fenn a meghibásodás veszélye. Maga a vezérlés nagyon intuitív – csak fordítsd el a kulcsot az indításhoz, állítsd be a sebességet, és már indulhatsz is! A 6 km/h maximális sebességgel nyugodt utazást élvezhetsz stressz és megerőltető fékezés nélkül. Egyszerűen a kormány elfordításával jelzed az irányt.

Könnyen mozgatható

Ha utazásra vagy nyaralásra szeretnéd magaddal vinni az elektromos robogót, nincs szükséged nagyobb helyre - mindösszesen csak egy csomagtartó kell. A szerkezet 4 különálló részre osztható, amelyek közül a legnagyobb súlya 13 kg. Az ülés és a kormány is összecsukható. Az így megosztott terhelés mellett már költözés közben is kényelmesen lehet szállítani. A robogó hátulján egy kart is találsz, amely lehetővé teszi, hogy egy második személy kézzel kezelje az elektromos robogót.


Kiegészítők, amelyek jól jönnek

De a kocsi nem csak arra való, hogy egyik helyről a másikra közlekedj– be is vásárolhatsz a segítségével! Az elülső részben egy praktikus fémkosár található, amelybe belefér egy hátizsák, kézitáska vagy akár maga a bevásárolt termékek. A járdán való biztonságos mozgás érdekében a robogó elektromos figyelmeztető dudával és első lámpákkal is fel van szerelve.

Főbb tulajdonságok:

  • állítható ülésmagasság
  • forgatható ülés az elektromos robogóból való jobb kilépés érdekében
  • 4 tömör kerék, amelyek nem hagynak nyomot a padlón
  • intuitív vezérlés
  • üresjárat beállító kar - lehetővé teszi, hogy egy második személy tolja maga előtt a kocsit
  • állítható fesztávú kartámasz
  • indító gomb
  • levehető kosár
  • 4 részre szétszedhető és pl autóban szállítható (a legnehezebb darab 13 kg)
  • kezelőszervek: sebesség beállítás, akkumulátor töltöttségi szint jelző, biztonsági duda, első világítás

Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos négykerekű robogó Baichen Omis:

maximális hatótáv 20 km
teherbírás 120 kg
motor 24V/180W
akkumulátor 2x 12V, ólom-savas akkumulátor, az akkumulátor modul kivehető
töltő 2 A
max. sebesség 6 km/h
max. dőlésszög
fékek elektromos
kerékméret 8" (19 cm)
méretek 96 x 50 x 84 cm
az ülés méretei Ho 43 x SZ 37 cm
ülésmagasság a talajtól 47 - 54,6 cm
a karfa távolsága az üléstől 17,1 cm
háttámla magassága 33 cm
lábtámasz hossza 68,5 cm
fénymagasság 4 cm
kanyarodási sugár 1310 mm
max. fékút hossza 1500 mm
súly 40 kg


Videó


Paraméterek

Teherbírás 120 kg
Maximális hatótávolság 20 km
Maximális sebesség 6 km/ó
Maximális emelkedés 9 °
Hossz 96 cm
Szélesség 50 cm
Magasság 84 cm
Súly 40 kg

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!